Ples

1. А, и, не знам да плешем. Знам само да се кривим уз звуке психоделије. Баш да се кривим, али и то има плес у себи. Супер.

2. Буксно толико сам био срећан што сам окачио тако кул танго нумеру, а ти си ми затрпао пост испрекиданим негативним коментарима. Па јел то лепо?!

3. ja sam plesala folklor 15ak godina i jos uvijek sam najsrecnija kad zakolcam na nekom svadbarskom iventu :)))

4. И по инвентару, столовима и тако...
    :)))
    http://www.youtube.com/watch?v=tWQWNj2ByEk
    Да вратим ово чудо у жижу.

5. Јака песма.

6. Uroooošeee!! :))
    Kako napreduješ sa plesom?? :)))

7. Ја мислим добро! :)))
    Још неколико часова па пауза!

8. Ja i ples...ne ide to bas,osim ako hoces da se otkines od smeha.

9. Тонре јеси ли покушао иначе негде да учиш или овако само прогнозираш?
    :))

10. Svaka ti čas'! :)))
    Mog'o bi kanda ovde d'obesiš neku sliku da te vidimo u takovom,plesnom izdanju :))
    Je l' si išao na polaganje?

11. Гого нисам, ја сам прави рекреативац, ни опрему немам, само вољу!
    :)))

12. Тонре јеси ли покушао иначе негде да учиш или овако само прогнозираш?

Ma nisam pokusao da ucim,kao klinja sam voleo da plesem,onako klinacki,od tad nisam plesao i prognoziram da bi fejlovao zestoko kad bi pokusao. :)

13. Pa,to je i najvažnije! :))
    Ako,blago meni,samo ti napreduj! :))
    Ponosim se tobom!Kad si počeo sa plesom-sav si bio nešto ravnodušan,a gle' sad:celu godinu izgurao k'o car! :)))

14. Тонре то ти се чини, ништа не значи!
    Гого хвала, па стварно је тако. Заправо нисам био равнодушан, него сам имао трему како ћу се снаћи али није лоше.

15. I,bre,da mi je da jedared zaplešemo! :))
    Samo,ja sam ti sad fejl na dve noge-niš' od mene :P
    Morao bi da izvodiš neke virtuoze da se moji blentavi koraci ne primete,hahhahaa!! :)))

16. Чини ти се, после десет минута би плесала као без паузе.
    Јесте ли радили Пасо добле?

17. Jok,valjda nisu imali živaca za nas :))
    Idem sad,nastavimo ovaj razgovor uskoro,žemo? :))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.