Ples

1. Ако кренем од јануара, таман за нову 2020. ћу и ја овако.

2. Ajd' udaraj čežnju,Uroše! :))

3. Гого вежбај, не дај се!
    :)))

4. Gotovo,Uroše prijatelju moj...niko neće sa mnom da pleše (šmrk).
    Dosadno mi više da se sama vrtim po stanu,batalila sam to.A baš sam uživala,jbg.

5. Kao mali sam gledao seriju Un Paso Adelante, i tu mi se ples jako svideo :) i cak sam jedno vreme hteo da plesem :) nego batalih tu ideju..

6. E,Sale,ako imaš priliku-ne propuštaj!

7. Сале пробај, можеш само да добијеш.
    Гого слабо ти вичеш на човека!
    :))

8. Mogu da biram :) Ili basket ili ples :) a basket mi je drazi :)

9. :)))))

Neće,Uroše-šta da mu radim? :))
    Jedino trbušni ples da mu izvedem,hahahahaa!

10. Haha :) veruj mi kao mali sam znao trbusni ples :)

11. Bre,Sale,nađi vremena i za to.Ja bih bila najsrećnija kad bi se neka plesna škola vrnula u ovu moju selendru! :))

12. Imam druga koji je bio uspesan takmicar u plesu :) A ima samo jedna skola za ples kod mene, ostalo sve hip hop i to, a meni to bargh..
    A odakle si van?

13. Iz B.Crkve,Sale :)
    Kako ti volja,ja samo mislim da je ples jedan od najlepših načina da se čovek oseti divno i slobodno.Ako nije opterećen onim takmičarskim okvirima,nego pleše samo iz zadovoljstva. :)
    Hip-hop je ples? :))
    (morala sam ovo da napišem,jače od mene) :))

14. PA tako kazu :) hip hop dance neki jebem li ga :D
    E da Un Paso Adelante sam gledo zato sto sam se palio na jednu onu glumicu :P olololol

15. Uroše,ubijaš me! :)
    Vidim ja da meni nema 'leba ovde :))

Pozdrav,gospodo,idem da otplešem do Spavograda :)))

16. Поздрав Гого, ево нешто за кунтавелу:
    http://www.youtube.com/watch?v=WCW_UJSwRO8&feature=related

17. Pozdrav gogo :) lepo plesi u snu :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.