reme brate, ja sam skoro sve tvoje pročitao koje si napisao dok me nisu banovali... sad se sjetih, da si kuko kad si došao kako ti nešto napišeš a onda svi iskuliraju i ja odem i pročitam... nego pišeš mnogo dugačke definicije...
A kontao sam da znas onaj fazon iz nadrealista, kada nele objasnjava da postoji 6 jezika a ne samo jedan srpsko-hrvatski. Sad cu ti ga nakacit ako nadjem
http://www.youtube.com/watch?v=V6Ia15riHRw
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hm... Eto ti sad... :) Elem, pročitala sam i ja tebe još onomad. Pa, ko velim, da te izvestim. :)
Veče, Pufno...
Evo i Pufne! Dobro veče!
O cemu piskarate, da se prikljucim? :)
JA ČITAM!!! :)
Drago mi je, ja sam Pufna. :)
Svi našli nekog autora da pročitaju redom.
Ja protrčah remetove defke, da sastavim što nisam. Solidan sleng ima, ostalo ću drugi put. :)
staklena na kom jeziku je to "JA CITAM"?
:) To bre jacka :)
Mhm, a je l' bitno kog autora?
Deder da i ja nadjem nekog...
Na srpskom, Remac. Stvarno čitam definicije ceo dan. Što pitaš?
đe si pufno... i nama je drago...
reme brate, ja sam skoro sve tvoje pročitao koje si napisao dok me nisu banovali... sad se sjetih, da si kuko kad si došao kako ti nešto napišeš a onda svi iskuliraju i ja odem i pročitam... nego pišeš mnogo dugačke definicije...
Evo čitaj mene pufno. :)
sad ću se ja dam na čitanje. Samo da se izborim sa ovim palačinkama :)
čita stvarno, pročitala mene, remea, kiku, i još neke...
A kontao sam da znas onaj fazon iz nadrealista, kada nele objasnjava da postoji 6 jezika a ne samo jedan srpsko-hrvatski. Sad cu ti ga nakacit ako nadjem
http://www.youtube.com/watch?v=V6Ia15riHRw
Zato, staklena, što nemaš Č nego C verovatno... :)
Nije, Pufno. Randomizacija! Pa javNi jel valjan! :)
Buri, još 8 strana...
Evo sad cu na eci-peci-pec nekog od vas...
Ma imam č i kucam ga redovno, nemojte me zajebavati! :)
hahaha... da ne povjeruješ koliko čita.... svaka ti čast...
uzvratiću istom mjerom kad stignem pročitati...
molim te kad završiš.... slobodno raspali, šta ti se ne sviđa ili šta ti se sviđa
staklena odgledaj klip :)