Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sad ću, Remac. Još 6 strana! AAAAAAAAAA!
Ma ne zajebavam, vidim, nego nisi tamo napisala pa mislih da proziva zbog ćelavih slova.
Sad vidim da nije. :)
buri još 20 strana.
Ooo,Jaco,malo da izluftiraš mozak od učenja? :))
Misli li neko zaključati ovu temu? MOŽE SAD!!!!
Može! :)
Moram, Gogo, ide mi para na uši! :/ Šta ti radiš?
zaključaće modovi kad reme i staklena pročitaju moj skromni doprinos sajtu...
Evo-sve sam odradila kao prava:ručak,čas,prevod..malo li je?
Sad malo ovde zujim,al' izgleda da nešto malko baguje ili mi se čini? :/
Imaš pravo. :P
Aj' sad ja malo poslednja!
Još 2 stranice!!!
Jeee,k'o odbrojavanje pred veliki bum! :))
štaš zemo... nisam ja za neku kvalitetnu pisaniju, ja sam ti bolan dijete sa sela...
žemo
Buri,ala si upicanio tajming.. :)))
GOTOVO! E ovako Buri, osim što imaš previše definicija, ne sviđaju mi se ove vezane za kladionice..žene, šta ćeš. :) A sviđaju mi se studentske. Interesantno je kako pominješ često svoj kraj, i to mi se svidža. Eto. ++++++++++ I OMILJENO! :)
zemo jebem mu trunje sta te to muci, nesto mi nisi sav udure? :)
Remac, gledam klip. :)
ae svi na conquiztador
Hahahaha... JA ČITAM!