Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
što ovde ne dođe neki novajlija sa max 5 definicija, da mu kažem da sam pročitao sve i tražim da on pročita moje :(
KIKA + ĐINA
reme, ja sad procitah tvoje defke, dosta ti je.
E jedino sam odustala od čitanja Lakija. On, bre, nije normalan. :) Ima preko 900 komada!
lololol i šta misliš?
odo ja da ocenim kiku i pufnu, nemaju puno komaTa
A mene, kume nesuđeni?
eo i ja nekome da procitam definicije, staklena ti si bila na tapetu :)
Ljudi,da li i vama baguje ili je meni sr**e sa ovim netom?
lololol staklena oceniću ti, ovi sam 40 definicija mi dođu kao rekreacija :) Tebe ostavljam za posle :)
Baguje!
E, al' kad kažem da sam čitala, stvarno jesam. I dajem minus kad mi se ne svidža. Jest da sam ih danas podelila ukupno 15ak, ali bože moj! :)
Baguje još kako!
Ajd ja ću sad Pufnasto da čitam. :)
ja kod tvojih staklena sam mozda sada ocjenio 2-3 strane, bilo je dosta ocjenjenih, da li od mene ili od cimera nemam pojma. Cak sam metnuo i jedan komentar, mos mislit
AMIN!
nadam se da si i meni ruknula koji :D
Bre,baš me smori ovo..kad muž zasedne da proverava rezultate sa kladže-samo što mu konobari ne iskaču sa sajta da ponude piće! A kad ja sednem "za Vuku",otvara stranu 218 godina!Grrrr!!! >:/
E ljudi, ko hoće da čita, neka čita Remca, ima kratke, a zanimljive defke. :)
Pu, ala baguje! -.-
Pufno ocenih te. Da ti nisi kojim slučajem Radojka?
jel ovo bar malo profunkcionisalo...
e idem ja gledati dragčeta :D