Ко последњи, чибуљица зрела (97)

1. Remac, šta znači UDURE? :)
    Čula sam to već negde, a ne znam šta je... :)

2. E svaka ti čast staklena.

3. Staklena,ala si ČITEVNA! ;)))

4. dslkfajskldjfsklčafdf

5. buri nemam snage više, proćitah deset strana, nastavljam drugom prilikom :)

6. Kika,"omašuješ" temu! :))

7. moj zemo ispitni rok sutra, a ja se vukajlije uhvatio... eto...

hvala staklena...
    previše definicija??? jebi ga kažem ti nalet inspiracije... al kako sam ja pročito skoro sve energijine, frenkijev, dankanove i javiove... doduše kod njih se ima šta i pročitati za razliku od mene...

štaš kad volim kladionicu, od svih poroka to i cuga su mi još jedino ostali (ako ne računamo to što JEBEM)

i da, ja sam jako ponosan na svoj kraj, čak sam napiso i definiciju o gradu na koju je šalabajzer tako ljubomoran da je morao udariti nusmi, a sreća da nije bilo i za brisanje jer bi i tu klikno :D

hvala ti za pročitano i + i čitaću i ja kod tebe dok uhvatim malo vremena....

8. Ma opušteno. Dosta sam ti definicija još ranije ocenila, što mi je dosta olakšalo čitanje. Izgleda da sam i ja bila dokona kad si imao nalete inspiracije. :)

9. Ovako: ja sam jebao, a sutra ima da raspičim onu klinku!

10. Jee,Staklena te tako izreklamirala,da ću morati i ja da se podu'vatim čitanja! :))

11. jacka

Remac, šta znači UDURE? :)
    Čula sam to već negde, a ne znam šta je... :)

Uredu :)

Staklena, pomislio sam da znas ovo iz nadrealista pa sam te zato pitao na kom jeziku citas :)

12. Samo da napomenem da sam Gogu prvu pročitala, još onomad! :)

13. staklena, da ti nisi student nekog marketinga? :D

14. Ma jok, farmacija.
    Remac, nikako da se prisetim nadrealista, gledala sam to jako davno, ali da su genijalni, jesu, za sve pare. :)

15. Jao,Staklena,bar u nečemu da budem prva :))))*

16. Hahahaha, gle! :) Šta napravi akcenat... :)

17. buri nemam snage više, proćitah deset strana, nastavljam drugom prilikom :)

no problem, ne može svako ko staklena imati živce za toliku količinu gluposti :D

18. KAKO TO DA NIJE JOŠ ZAKLJUČANA OVA TEMA?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.