moj zemo ispitni rok sutra, a ja se vukajlije uhvatio... eto...
hvala staklena...
previše definicija??? jebi ga kažem ti nalet inspiracije... al kako sam ja pročito skoro sve energijine, frenkijev, dankanove i javiove... doduše kod njih se ima šta i pročitati za razliku od mene...
štaš kad volim kladionicu, od svih poroka to i cuga su mi još jedino ostali (ako ne računamo to što JEBEM)
i da, ja sam jako ponosan na svoj kraj, čak sam napiso i definiciju o gradu na koju je šalabajzer tako ljubomoran da je morao udariti nusmi, a sreća da nije bilo i za brisanje jer bi i tu klikno :D
hvala ti za pročitano i + i čitaću i ja kod tebe dok uhvatim malo vremena....
Ma opušteno. Dosta sam ti definicija još ranije ocenila, što mi je dosta olakšalo čitanje. Izgleda da sam i ja bila dokona kad si imao nalete inspiracije. :)
Remac, šta znači UDURE? :)
Čula sam to već negde, a ne znam šta je... :)
Plocitala. :)
E svaka ti čast staklena.
Staklena,ala si ČITEVNA! ;)))
dslkfajskldjfsklčafdf
buri nemam snage više, proćitah deset strana, nastavljam drugom prilikom :)
Kika,"omašuješ" temu! :))
JA PROČITALA!!!!
moj zemo ispitni rok sutra, a ja se vukajlije uhvatio... eto...
hvala staklena...
previše definicija??? jebi ga kažem ti nalet inspiracije... al kako sam ja pročito skoro sve energijine, frenkijev, dankanove i javiove... doduše kod njih se ima šta i pročitati za razliku od mene...
štaš kad volim kladionicu, od svih poroka to i cuga su mi još jedino ostali (ako ne računamo to što JEBEM)
i da, ja sam jako ponosan na svoj kraj, čak sam napiso i definiciju o gradu na koju je šalabajzer tako ljubomoran da je morao udariti nusmi, a sreća da nije bilo i za brisanje jer bi i tu klikno :D
hvala ti za pročitano i + i čitaću i ja kod tebe dok uhvatim malo vremena....
Ma opušteno. Dosta sam ti definicija još ranije ocenila, što mi je dosta olakšalo čitanje. Izgleda da sam i ja bila dokona kad si imao nalete inspiracije. :)
Ovako: ja sam jebao, a sutra ima da raspičim onu klinku!
Jee,Staklena te tako izreklamirala,da ću morati i ja da se podu'vatim čitanja! :))
Remac, šta znači UDURE? :)
Čula sam to već negde, a ne znam šta je... :)
Uredu :)
Staklena, pomislio sam da znas ovo iz nadrealista pa sam te zato pitao na kom jeziku citas :)
Samo da napomenem da sam Gogu prvu pročitala, još onomad! :)
staklena, da ti nisi student nekog marketinga? :D
Ma jok, farmacija.
Remac, nikako da se prisetim nadrealista, gledala sam to jako davno, ali da su genijalni, jesu, za sve pare. :)
Jao,Staklena,bar u nečemu da budem prva :))))*
Hahahaha, gle! :) Šta napravi akcenat... :)
no problem, ne može svako ko staklena imati živce za toliku količinu gluposti :D
KAKO TO DA NIJE JOŠ ZAKLJUČANA OVA TEMA?