Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kaizeneeee, kad ćeš da mi središ ono što sam te zamolio? :) Mislim neću da te davim, al' dosta prođe, pa reko da te podsetim.
Jebanje - legendarna tema
Jebanje - legendarna tema
Genarlno tačno, zamerka modovima tj našem gazdi KAJZENU je što je tema izbačena. Mnogi ljudi širom sveta su voleli ovu tema a i spam je bio kanalisan, ovako sada jebu gde stignu...
Kaizen ne jebe!
Vako....
Kaizene, kad ćeš sredit ono za ktitore iz crne gore, ja se otelih, jebote, merak mi prođe?
Samo bih reka' da se nisam nadao da će ovi novi modovi bit' ovako dobri, majke mi, ne sprdam se, mrtav sam ozbiljan... Dobar izbor je napravljen...
Stari... Ko ih jebe tamo :p
Da li bi Bleki i Korle mogli da odgovore na moju kritiku sa prve strane još?
Misliš li na:
Odabrao je plagijat. Nenameran, doduše.
Buri mu je rekao da je plagijat.
Rekao je Buriju da je ljubomoran i 2 definicije mu obrisao.
Na kraju je tu definiciju što je odabrao obrisao. A i dečko koji je napisao (madafaka sit) se smorio (i napustio sajt), jer je napisao u dahu, došlo mu je, jednostavno, a imalo je još 5 istih koje nisu obrisane.
???
Buri mi je rekao da je plagijat i ja sam mu rekao da je ljubomoran. Pa šta sa tim?
Definiciju je ubrzo neko sklonio , a da je obrisana sam saznao od vas ovde, nema veze. Jeste bila plagijat, ali očigledno nenameran. Pa? Jel to razlog za tugovanje? Nije.
Buriju ja nisam obrisao te dve definicije, već neko drugi. U pitanju su bili plagijati, dečko me pitao na PVT, proverio sam i odgovorio mu. Čak je i sam to postovao na ovoj temi.
Svakako da sam napravio grešku što sam plagijat stavio u odabrane. Greška je ispravljena i kraj. E sad, ako je nekom slomljeno srce (kako ti kažeš) onda jebiga. Ipak je to samo jedna definicija, ponavljam plagijat (slučajni).
Nemoj da budeš drveni advokat, ni da kriviš nekog moda da je brisao neku defku, kada ne možeš da vidiš.
p.s. Hoću konkretnu kritiku, ne klevetanja.
Verovatno cu se ponavljati, ali ajde. Moji utisci:
Zmiu ne znam, bas nista o njoj. Ne mogu nista da zamerim.
Meseceva kci mi je u sustini kul i cini se prilicno dobar, mada ume biti ponekad sujetan. Ne zameram, jebiga, svi imaju mane.
Neki sajber nik- ne znam ko je to. Nemam sta da zamerim.
Che Vu-a sam videla par puta i zvucao je mirno. Cini se da nije drkos. Nemam sta da zamerim.
Peki je fin, mislim da se zaista trudi, azuran je, pomaze, samo me smara to sto je bar 18 puta ponovio odgovor na placljivo GDE MI JE DEFKA???? njegovo Zvao sam policiju;)) Ne zameram, ali morala sam da kazem to;)
Celta takodje ne znam, ali neko mi rece da je svojeglav. Ostavio je utisak kao da zeli da prizna gresku, sto je ogroman, ogroman plus. Ne zameram, jer svi grese i lepo je sto zeli da ispravi gresku.
Korleone- izuzetno subjektivan. Zna dobro na sta mislim. Ni njemu ne zameram.
Uros je kul, ali na pocetku se dosta trudio da se ne zamera pa je nekad kad je trebalo da reaguje kulirao. Mozda je takav u zivotu, ko zna. Takvima ne mozes zameriti.
Wojteka znam sa par tema i cini se fin. Ne zameram nista.
Black hole- kul je, mislim da je fin decko, nije zloban etc, ali ne volim one koji ne umeju da priznaju gresku. To zameram.
Jimmy Choo-a gotivim. Zameram sto nekad ucuti kad cuje tudje argumente;)
Surovog ne znam, ali jedna draga osoba kaze da je zlocest i dvolican, pa, iako ga ne znam, imam predrasude prema njemu da je mozda zaista zlocest.
Lullaby mi je kul. Svidja mi se sto, za razliku od decaka, ume da sakrije svoje emocije i da zvuci objektivna. Azurna je i pomaze.
Mislim da sam sve nabrojala. Ono sto je najvaznije meni je sto svi ostavljaju utisak da su fini ljudi u stvarnom zivotu, da nisu zlobni i pokvareni. A sad ove greske.. Pa, svi ih pravimo...
Хихихихи, сви су ми кул а нарочито Џими.
Шаис. Не знам реално, критеријум одабраних постера и дефки ми је тотално океј. Али што се тиче тога, било би кул да буде мало више сленга а не толико обичних фора.
И сматрам да би требали бити строжи према спам дефиницијама, типа да следи бан од 24 часа. И да будете блажи мало према спаму бре, нарочито Блек и Пеки, и било би кул да буде тема у коју се каналише спам и спамерска енергија, као што је (да јесте, погодили сте) ЈЕБАЊЕ.
Толико од мене, за сад.
Sve moderatore u penziju dovedite sve nove
Razlog:
Bio sam dve nedelje u bolnici nisam upalio Vukajliju u prethodnih 14 dana i ništa novo nema osim ove teme samo je dodat bag sa vremenom i ide sporije....
Osvežavajte malo ljudi počelo je već da se oseća.... Uzmite "Glade"
Самхаина за МОДА!
МЕНЕ ЗА МОДА !
Nema ništa od toga dečaci.
Реално, Милицу за мода, кад већ траже "жене".
Од малих ногу сам желео бити МОДУЛАТОР
Jel to zbog onog crtaća sa Zjekoslavom Mrkvom i onim Marsovcem u kome on traži svoj "Svemirski atomski modulator" ili tako nešto?
И бићу, имам дил са Кајзеном.
Претерали сте са спемом, чисто да вас опоменем.
Malo pooštravanje kriterijuma za odabrane postere i definicije nije zgorega. Čini mi se da ste malo popustili ili nema ni šta više da se odabere. Toliko od mene.
nema veze peki i onako se ovo sve pretvori u zajebanciju :)
Evo zašto volim ovog čoveka. Kelt bre treba da postane Kaizen umesto Kaizena!