Које замерке имате на рад модератора и ко може највише да попије у крају?

1. Peki, evo ja predlažem da kad se penzionišete ti dobiješ najveću penziju jer si najviše radio i najviše si se zalagao.... I plus da ti tu penziju donose na kućnu adresu umessto da se smaraš da ideš do pošte...

2. Ja sam jedino imao neku varnicu sa Korleoneom po pitanju Kosova. Možda se i moj sin pokarabasio sa nekim modom pošto i on koristi ovaj nalog a da ja to ne znam.

Korleone je malo rigidan i što rekoste tvrdoglav i pretpostavljam zlopamtilo ali realno svi modovi rade dobar, ali nezahvalan, posao. Razlikuju se međusobno i šta sad, pa nisu oni roboti.

Džimi je simpatičan ali često vrlo, i to bez osnova, samouveren. Ni on ne dozvoljava neki pluralizam mišljenja. Ali ko ga jebe, ipak je zanimljiv.

Peki i Lula su udarnici.

Neki sajber nik imala je najlepši avatar.

Celt i Blek zajebanti. Mislim da osećaju neku unutršnju snagu i opravdanje za svoju oholost i nadmenost u određenim trenucima. Nema veze možda je sve to sa razlogom.

Wojtek, Uroš, Che-Vu slabo vidljivi. Možda je to i dobro.

Zmia, čuo sam da ima razloga da na raju gleda sa visine. Ako je razlog dobar i to je u redu.

Surovi, mnogo zna, težak pozadinac, iskusni mod. Mora neko i tu ulogu da ima.

Moon nedovoljno jasan, barem meni, ali kao da je to važno.

Kaizen, pa on nije moderator, samo se folira.

3. i šta? hoće li se neko, sem mlađane ivane kojoj vreme ne beše, učlaniti u pups?

4. Znam ih pola uživo! Banda i alkoholičari!

5. ma jedino im ovaj peki kvari prosek.. on je strejt kao ja što sam bila u trećem osnovne.. nije zdravo to peki, nije zdravo :D

6. Peki je zlato;) Tek ce da se pokvari;)

7. Ja sam mislio zbog saznanja da me Kristina ne voli, ali sam ipak rešio da preobratim njeno mišljenje i budem kul. :)

8. Кристине имаш тако јебачки аватар да то није нормално!

9. ali sam ipak rešio da preobratim njeno mišljenje i budem kul. :)

ma pametno ti je to, kritika je vaistinu super stvar.

10. Što petljate bezveze Kajzena u ovu priču? Ako je čovekov sajt onda ga ovde ne spominjite. Valjda je i njemu u interesu da mu se sajt razvija i grana a ne gasi. I zato dajte kao autori mišljenja, argumentovane pritužbe a ne spemove ovde.
    Ja sam, naravno za još kojeg ženskog moda ali valjda to ide malo teže jer računam i da je samih autorki u mnogo manjem omeru nego muškaraca. Kako god- bar neka bude novi mod/ako se biraju/ punoletan. Ne da imam nešto protiv maloletnih nego ne znaju iole starije fore, izraze i sl. I onda neka praistorijska osvane u Odabranim što je nonsens.

11. Virtual Serb
    Ja sam jedino imao neku varnicu sa Korleoneom po pitanju Kosova. Možda se i moj sin pokarabasio sa nekim modom pošto i on koristi ovaj nalog a da ja to ne znam

Baci mi na PVT taj nesporazum oko Kosova. Ne sećam se, a i ne sviđa mi se ta kritika. Sigurno je neka glupost ili nesporazum. Ipak se ne pronalazim u tome.

p.s. jesam zlopamtilo za podmukle, inače nisam, umem da opraštam :)

12. Кристине имаш тако јебачки аватар да то није нормално!

ma sad je još jebačkiji :D

13. Е, ајде ако има још неко нешто битно да каже, па да закључам тему и сведем утистке за сваког мода понаособ. Да резимирамо.

14. Imam ja... Trebalo bi Đimiju trajno promijenit ime u Gagovani... Mis'im, kaizene, učini mi makar to.

Hvala

EDIT: Hwala

15. Мени очи испадоше од читања. Ја ћу да резимирам за себе: дебилни алкохоличар који гледа остале с висине :))))

16. Генералну замерку бих упутио свим модераторима због тога што се многе дефиниције писане 2007. године не бришу чак и када се укаже да је нешто плагијат.

Својевремено сте се оглушили о мој пост на теми за брисање дефиниција када сам једну такву (инале одабрану) дефиницију, веома аргументовано, дакле уз навођење аутора, прогласио плагијатом.

Такође, општа замерка односи се на то да су модератори овде у првом плану, па понекад стичем утисак да сајт постоји због њих. На неким другим форумима модератори су више ,,техничка лица".

Понекад делујете неусклађено.

И не могу да не упутим оштру критику тројици модератора због оне неслане и глупе шале за тобожњу смрт Блек Хола.

17. Nemoj, kumara tako... Dovoljno je ovo debilni alkoholičar :P

18. Absint za zmiju i zatvarajte kafanu.

19. Par puta mi je tema zakljucana pre nego sto sam dobio odgovor koji sam trazio ili usred neke diskusije i to bez objasnjenja. Takodje, sto se tice Kaizena, mislim da bi bilo dobro da ponekad ostavi svoj komentar na predloge o poboljsanju sajta. Inace, nisam imao sukobe sa modovima, niti imam neke druge zamerke, trenutno.

20. И не могу да не упутим оштру критику тројици модератора због оне неслане и глупе шале за тобожњу смрт Блек Хола.

Како тројици? Мора минимум четворици. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.