Које замерке имате на рад модератора и ко може највише да попије у крају?

1. ee da i tačkica.. taaaako out i neukusno.
    msm, jedna je dunjica aj dostignite to savršenstvo! ne može?? e pa ne može..

http://vukajlija.com/posteri/dunjica-slatkica-29779.jpg?1285590812
    fak jea.

2. e riperu, stvarno nas zabole ko ti je dao prvi plus i ko je prema tebi bio najbolji, al realno. viš naslov teme.

3. Jebiga Kaname. Jednog dana će i tvoja definicija uveseljavati i produhovljavati ljude sa naslovne strane. Mada..

4. Zameram modovima sto su paljevine. uglavnom a o detaljima cemo posle

5. vim al sam vec reko ko ide u penziju,a ovaj poster bas upada u temu jel?

6. Jano, devojko, zamerke na rad na sajtu :P

7. nedo bog melk...to ne bih podneo.

8. Dobra je tema, počeli ljudi da se otvaraju.
    Volim da vidim ovo prožimanje modova i običnih autira.

9. jok, i to je spam.....što bih NAGLASIO!

10. Imaš par baš kul. Nego da ne spemujem više ovde, uzmite u obzir ubacivanje još koje žene u moderatore.

11. samo me zanima od kad je Che-Vu mod, mislim da nije bio dok se nisam registrovao a do tad samo sam na forumu blejao, gledao sta se sve pise

12. Naravno da od Kaizena zavisi i da vi za neke stvari jednostavno nemate mogućnosti ali ipak smatram da neke funkcije zasnovane na bazi dogovora članova i modova možete da ispunite uz malo veću aktivnost.

Na primjer? Ne mogu da se sjetim nečeg takvog, samo zato jer je bilo mnoštvo prijedloga; ajd navedi bar neke pa da vidimo možemo li i hoćemo li.

13. otpadniče, če vu je mod još od potopa :)

14. samo me zanima od kad je Che-Vu mod, mislim da nije bio dok se nisam registrovao a do tad samo sam na forumu blejao, gledao sta se sve pise

hahaha

15. Јесте размишљали да укинете постере?

16. Јесте било у афекту због количине бановања која су била узрокована твојим троловањем... Е сад, контам да сте ви то радили плански да се не би провалило, али ајде кад си већ проваљен, повуци се!

Ја не знам одакле људима идеја да тај налог има некакве везе са мном. :)
    Чуо сам да је неко пустио буву на некој страници на Фејсбуку где се као окупљају вукајлијаши и која служи да искалиш бес кад те банују (нпр. чуо сам да ме тамо она Вејверн називала дебилом, а ја је само банујем кад заслужи, штавише, никад је нисам самоиницијативно бановао, увек ми је пријаве), да је неки налог мој дупли или штавећ. Једно време се причало и да је Катија мој дупли. Мислим, јеботе. Штагод. Немојте веровати злочестим трачевима.

17. Лолололлололоо па Чеву је мод од пре настанка сајта љољољољоољ

18. Јесте размишљали да укинете постере?

pa da kaizen nema 'leba da jede??

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.