Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
prema*
ee da i tačkica.. taaaako out i neukusno.
msm, jedna je dunjica aj dostignite to savršenstvo! ne može?? e pa ne može..
http://vukajlija.com/posteri/dunjica-slatkica-29779.jpg?1285590812
fak jea.
e riperu, stvarno nas zabole ko ti je dao prvi plus i ko je prema tebi bio najbolji, al realno. viš naslov teme.
Jebiga Kaname. Jednog dana će i tvoja definicija uveseljavati i produhovljavati ljude sa naslovne strane. Mada..
Zameram modovima sto su paljevine. uglavnom a o detaljima cemo posle
vim al sam vec reko ko ide u penziju,a ovaj poster bas upada u temu jel?
Jano, devojko, zamerke na rad na sajtu :P
nedo bog melk...to ne bih podneo.
Dobra je tema, počeli ljudi da se otvaraju.
Volim da vidim ovo prožimanje modova i običnih autira.
jok, i to je spam.....što bih NAGLASIO!
Imaš par baš kul. Nego da ne spemujem više ovde, uzmite u obzir ubacivanje još koje žene u moderatore.
ne dosta ih je :D
samo me zanima od kad je Che-Vu mod, mislim da nije bio dok se nisam registrovao a do tad samo sam na forumu blejao, gledao sta se sve pise
Na primjer? Ne mogu da se sjetim nečeg takvog, samo zato jer je bilo mnoštvo prijedloga; ajd navedi bar neke pa da vidimo možemo li i hoćemo li.
otpadniče, če vu je mod još od potopa :)
hahaha
Јесте размишљали да укинете постере?
Ја не знам одакле људима идеја да тај налог има некакве везе са мном. :)
Чуо сам да је неко пустио буву на некој страници на Фејсбуку где се као окупљају вукајлијаши и која служи да искалиш бес кад те банују (нпр. чуо сам да ме тамо она Вејверн називала дебилом, а ја је само банујем кад заслужи, штавише, никад је нисам самоиницијативно бановао, увек ми је пријаве), да је неки налог мој дупли или штавећ. Једно време се причало и да је Катија мој дупли. Мислим, јеботе. Штагод. Немојте веровати злочестим трачевима.
Лолололлололоо па Чеву је мод од пре настанка сајта љољољољоољ
pa da kaizen nema 'leba da jede??