Тема за курчење - колико можете да попијете?

1. ne mogu ja da popijem toliko kolko ona može da bude ružna lolol

2. Oko 8 velikih piva za veče ILI pola litre rakije ILI 7dl Štoka. Sad ne verujem da bih mogao toliko, jebemliga, ima par meseci otkako nisam pio ozbiljnije.

3. Циркање је као вожња бицикла, то се не заборавља!

4. Две чаше вина. А онда дођем да пишем о томе на Вукајлији јер пише да је тема за курчење, а не умем другојачије да се курчим.

5. MEni generalno idu ljudi na kurac koji nakon što se napiju sutradan se hvale koliko su popili i uvijek dodaju više pića nego što su popili predhodnu noć. Ja kad nemam elemenat inenađenja tj. kad znam da ću se večeras napiti ne jedem cijeli dan ništa da se mogu sa što manje para napiti jer često nemam para. Nije bitno kolko ko može da popije bitno je kako se ko ponaša i koliko može da sjedi dugo. Jebo te ta sjedaljka ako ti se završi sve oko 12 navece, ako se sjedi sjedi se do 8 ujutro a da se napiješ tek u pola 8, tad znaš da je dobra sjedaljka.

6. 2 пута литар литар, да не заборављам...

0,7л домаће ракије, да не заборављам...

Пиво могу много ал ме смара, јер нон стоп идем у ЊЦ...

Све преко тога заборављам, имам прекид филма...

7. Ја сад пијем шприцер... Од њега зна сутрадан да ме боли глава...

Могу да попијем, али у зависности од расположења и кол'ко имам у желуцу 'ране...
    Некад се прекинем од три пива, а једном сам за сат и по попиЈо 15 комада...
    Једном сам се убиЈо од по литре лозоваче хемијски произведене, пао сам са столице 18 пута (бројао бивши цимер)...

8. Некад се прекинем од три пива, а једном сам за сат и по попиЈо 15 комада...

Ја сам пет сати пио пивчугу и нисам попио толико, још роштиљчина била. Дај јеботе, импосибл.

9. tri flasice vina i gotova sam. ne znam koliko ima u onim flasicama, ali dovoljno da se napijem.

10. Ja mogu da popijem dve čaše belog vina ili neki fini voćni liker. Ne prijaju mi seljačka pića poput piva, vinjaka ili tako nečega fuj od čega ti smrdi iz usta. A i ne volim da popijem mnogo pa da povraćam. Nije zdravo za zube. Ljubim :*

11. Ne prijaju mi seljačka pića poput piva, vinjaka ili tako nečega fuj od čega ti smrdi iz usta

loš trol:*

12. Stefane,moj post je bio najgejastiji sve dok ti nisi postovao
    Hvala ti,lol

13. Заклео сам се пре пар година да ћу први пут у животу да се напијем кад Звезда освоји титулу у фудбалу... Прође четири лета, ја више од чаше пива у животу нисам попио... КАЦАМ ЧОЕК КАРАКТЕР !

14. pive mogu 10-15 klipara, vina mogu 3 L (bijelog) al blokiram totalno

15. ЉУДИ ВИ МНОГО ЛАЖЕТЕ. ЗАШТО ЛАЖЕТЕ?

16. loš trol:*

Ne, stvarno! Počnem od beksa i somerzbija, dok se ne smorim, a onda izdrmam vinjakoladu i zagreju mi se uši :)

17. Коматоуз, не лажу брате. Имам друга мршав ко палмина жирафа, сљушти десет пива за два сата, на празан желудац... Ја то не могу, ни на силу... Ал има људи што могу!

18. I da, od piva prdim. Više volim nešto žešće.

19. Другар ради као шанкер-коктелџија у капићу, и правио нам је разна шарена женска и унисекс говна да пробамо, и могу вам рећи, прилично је укусно, а увати те лепо. Има и неки са слатком павлаком, унесеш и коју калорију, па неки сабати, горко-љути, кисели, светлећи, ма циркус. Ал срамота би ме било ван тог кафића да наручим.

20. Има и неки са слатком павлаком

Алкохол с павлаком? Ово је задње време дошло.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.