обожавам да читам како неки могу да попију богаоца (не, не мислим да неко цирка Синана) а онда каце пробудиш за викенд видиш да су блејали на вукајлији и постове типа "пре 15 сати" ил стално на чету...
ПА КАД ОНДА ТРЕНИРАШ, ИЗЛАЗИШ И ЦИРКАШ ТОЛКО КАЦИ ОДГОВОРИЈО НА ВИШЕ ТЕМА НЕГО ШТО ЈЕ УКРАЈИНСКА КУРВА ПРИМИЛА КУРЧЕВА ЗА ЦЕО ЖИВОТ??!?1?!1?2!???
Ја сам пет сати пио пивчугу и нисам попио толико, још роштиљчина била. Дај јеботе, импосибл.
Није импосибл, ал' за мене је реално неизводљиво. Сад за ову нову год, за неких 5-6 сати 10 пива. Таман ми било. Иначе прошле год, 9 дуплих домаћих за сат времена, комиран био наравно.
Некад се прекинем од три пива, а једном сам за сат и по попиЈо 15 комада...
Аха. Дакле, за 90 минута 15 пива. Дакле, пиво на сваких шест минута. Лажи веверице, децхко. Вероватно си попио 5 за тих сат и по, па помножио са три да делујеш више кул. лоло
One voćne vodke mogu koliko oćeš, milina mi. Pivo, pa ne preferiram. Rakiju, dve najviše i posle mi se pomuti razum. Volim da pijem, ali sve u granicama pristojnosti. Ali volim :)
Meni su najzanimljivija pojava ribe koje ne znam iz kog razloga imaju potrebu da pričaju kako mogu da satru litar rakije, flašu vina i čega god i da ih ni ne uvati...valjda neka njihova bolesna potreba da u svemu budu bolje i uspešnije od muškaraca.
A onda kad im meteš flajku domaće ispred nosa ne mogu ni da pomirišu....pa za koji moj si se kurčila onda....
a 90% devojaka koje poznajem (3) su takvi hvalisavci.
Зашто си будан после једанес'?
обожавам да читам како неки могу да попију богаоца (не, не мислим да неко цирка Синана) а онда каце пробудиш за викенд видиш да су блејали на вукајлији и постове типа "пре 15 сати" ил стално на чету...
ПА КАД ОНДА ТРЕНИРАШ, ИЗЛАЗИШ И ЦИРКАШ ТОЛКО КАЦИ ОДГОВОРИЈО НА ВИШЕ ТЕМА НЕГО ШТО ЈЕ УКРАЈИНСКА КУРВА ПРИМИЛА КУРЧЕВА ЗА ЦЕО ЖИВОТ??!?1?!1?2!???
10 литара сока од јабуке и није ми ништа, само пишам к'о луд.
Није импосибл, ал' за мене је реално неизводљиво. Сад за ову нову год, за неких 5-6 сати 10 пива. Таман ми било. Иначе прошле год, 9 дуплих домаћих за сат времена, комиран био наравно.
Аха. Дакле, за 90 минута 15 пива. Дакле, пиво на сваких шест минута. Лажи веверице, децхко. Вероватно си попио 5 за тих сат и по, па помножио са три да делујеш више кул. лоло
One voćne vodke mogu koliko oćeš, milina mi. Pivo, pa ne preferiram. Rakiju, dve najviše i posle mi se pomuti razum. Volim da pijem, ali sve u granicama pristojnosti. Ali volim :)
Ја не могу да пијем, органски. Највише 4 флаше оне велике пива и само се испишао, значи могу још али нећу :)
Meni su najzanimljivija pojava ribe koje ne znam iz kog razloga imaju potrebu da pričaju kako mogu da satru litar rakije, flašu vina i čega god i da ih ni ne uvati...valjda neka njihova bolesna potreba da u svemu budu bolje i uspešnije od muškaraca.
A onda kad im meteš flajku domaće ispred nosa ne mogu ni da pomirišu....pa za koji moj si se kurčila onda....
a 90% devojaka koje poznajem (3) su takvi hvalisavci.
Курац, код мене више дјевојке пију него ми :)
Њих износе из кафане умјесто нас :)
Kakve ste vi to muškarčine majku mu...
Sretnem ja ponekad devojku koja može dosta da popije, al u poređenju s muškima opet nije to to...
Нормални, него оне се курче нешта да задиве ове старије па дај да се рокнемо, има будала који ће те носити до болнице на испирање.
sto znaci da poznajes 3.333 (3 1/3) devojke.
http://4.bp.blogspot.com/-EHVgApvikdk/TdzL-iRJRTI/AAAAAAAAAmU/zyDqNt-PxvI/s1600/00.jpg
Ја сам већ после 3 дуплог балентајнса био пијан али лепо расположен, да сам ишо даље крај, била би пегла вероватно.
I ja sam ovo primetio, ali me mrzelo da računam :)
Pogrešio si. Poznajem 3 devojke, a 90% od te tri devojke su hvlaisavci. Što znači da je 2,7 devojaka koje poznajem hvlaisavac.
http://4.bp.blogspot.com/-EHVgApvikdk/TdzL-iRJRTI/AAAAAAAAAmU/zyDqNt-PxvI/s1600/00.jpg
Мрзим људе који лажу колико пију, шта ту има да се слаже, глупост матори.
Voleo bih da upoznam ovu 0.7 devojku, kontam da je baš spinerka.
Мулуца лоло
haha
0,3 devojka, ne 0,7 :)