Хвали ми се неки друг како може да стуче гајбу пива за једно вече и да буде нормалан.
Е мени сад ту нешто није јасно, па зашто он уствари онда и пије. Ја попијем 5,6,7 и ја сам на 7-мом небу. Јеботе зар није боље мени што сам попијо толико и екстра ми је, него њему са гајбом и као ништа. Плус сам за мање пара извуко максимум.
Мени није јасно како неко може да стуче гајбу пива, поготову за вече. Скидам капу том лику. Ја ето нпр ако пијем неких 7-8 сати, могу да попијем максимум 11-12 пива, не може да стане више. И то иде пијеш-пишаш ритам, ал' џабе, не може.
Мени није јасно како неко може да стуче гајбу пива, поготову за вече. Скидам капу том лику. Ја ето нпр ако пијем неких 7-8 сати, могу да попијем максимум 11-12 пива, не може да стане више. И то иде пијеш-пишаш ритам, ал' џабе, не може.
Мој друг гајбу вопија и мало вискија. Једва га спасили :) за први мај још :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jedan rum koktel sladoled i pola Jelena sa grejpfrutom od 0.33L i do sutra ne znam za sebe...o.O
мене 2 чери бомбонице ошамуте.
Iks-pakte, koliko godinica ti imaš? :D
пар капи алкохолног прополиса ме раставе на просте чиниоце!!111
Što je i logično jer si nedojebana klinka od 15 leta.
Jos 3 godine i bicu na pola puta do punoletstva!!!
HAHAHAHAHASAHASHAWAWAWHAW
Шта је ту фазон ? ја са петнес у неким моментима нисам знао ђе гоним лололо
Ljudi, kenjam ja malo, ne zamer'te. :)
Хвали ми се неки друг како може да стуче гајбу пива за једно вече и да буде нормалан.
Е мени сад ту нешто није јасно, па зашто он уствари онда и пије. Ја попијем 5,6,7 и ја сам на 7-мом небу. Јеботе зар није боље мени што сам попијо толико и екстра ми је, него њему са гајбом и као ништа. Плус сам за мање пара извуко максимум.
А ти си са 15 био цвећка ололо
ајде, веверко, признај колко си попио па сад кењкаш по форуму... хњо хњо хњо :Р
Ја са петнес година дупло више пио него сад.
Cikulo, prvi put se napijo sa šesnajes godina. hnjo hnjo
Nije jos nista popio zato je i malo neurozan...
Ако добијемо партизан вечерас има да се не зна ко пије ко плаћа :) ја сигурно нећу платити лоло
A jok, ja ne pijem dok je ispitni rok. Jebiga Hraste i DBSK1389, namestili ste se. :)
не пијеш уопште, само се наливаш... :Р
Мој друг гајбу вопија и мало вискија. Једва га спасили :) за први мај још :)