Тема за курчење - колико можете да попијете?

1. Jedan rum koktel sladoled i pola Jelena sa grejpfrutom od 0.33L i do sutra ne znam za sebe...o.O

2. мене 2 чери бомбонице ошамуте.

3. Iks-pakte, koliko godinica ti imaš? :D

4. пар капи алкохолног прополиса ме раставе на просте чиниоце!!111

5. Što je i logično jer si nedojebana klinka od 15 leta.

6. Jos 3 godine i bicu na pola puta do punoletstva!!!

7. Što je i logično jer si nedojebana klinka od 15 leta.

HAHAHAHAHASAHASHAWAWAWHAW

8. Шта је ту фазон ? ја са петнес у неким моментима нисам знао ђе гоним лололо

9. Ljudi, kenjam ja malo, ne zamer'te. :)

10. Хвали ми се неки друг како може да стуче гајбу пива за једно вече и да буде нормалан.
    Е мени сад ту нешто није јасно, па зашто он уствари онда и пије. Ја попијем 5,6,7 и ја сам на 7-мом небу. Јеботе зар није боље мени што сам попијо толико и екстра ми је, него њему са гајбом и као ништа. Плус сам за мање пара извуко максимум.

11. А ти си са 15 био цвећка ололо

12. ајде, веверко, признај колко си попио па сад кењкаш по форуму... хњо хњо хњо :Р

13. Ја са петнес година дупло више пио него сад.

14. Cikulo, prvi put se napijo sa šesnajes godina. hnjo hnjo

15. Nije jos nista popio zato je i malo neurozan...

16. Ако добијемо партизан вечерас има да се не зна ко пије ко плаћа :) ја сигурно нећу платити лоло

17. A jok, ja ne pijem dok je ispitni rok. Jebiga Hraste i DBSK1389, namestili ste se. :)

18. не пијеш уопште, само се наливаш... :Р

19. Мени није јасно како неко може да стуче гајбу пива, поготову за вече. Скидам капу том лику. Ја ето нпр ако пијем неких 7-8 сати, могу да попијем максимум 11-12 пива, не може да стане више. И то иде пијеш-пишаш ритам, ал' џабе, не може.

20. Мени није јасно како неко може да стуче гајбу пива, поготову за вече. Скидам капу том лику. Ја ето нпр ако пијем неких 7-8 сати, могу да попијем максимум 11-12 пива, не може да стане више. И то иде пијеш-пишаш ритам, ал' џабе, не може.

Мој друг гајбу вопија и мало вискија. Једва га спасили :) за први мај још :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.