Тема за курчење - колико можете да попијете?

1. Не знам , ја сам одувек сматрао да је то повраћање за пичке.Никад у животу нисам повраћао.........добро једном , али то је била најгора кома у мом животу.
    Сада не пијем , то јест избегавам колико је могуће а и није ми више то толико примамљиво као некада.Некада сам живео за дане када буду били неки рожендани па упаднемо ортаци и ја ко падобранци.Сваки викенд само морао да будем пијан (био сам будала јебига).Сада ако пијем , пијем вино или жестину у мањим количинама . чисто да не буде без ништа , или ако је неки рођос , онда пиво ако баш мора.
    Што се тиче количине , нећу да кењам , не могу много.Пива за вече рекорд ваљда беше 15-20 литра , нисам сигуран , била је журеза а ја и ортак само точили из бомби , много нам је добро било :)) , жестину никада нисам много терао мислим да није ни близу литра никада ни било , ма какви мање од тога.Вином сам се једном убио страшно , попио сам са ортацима у кафани , свако по 3.5 литра чистог.Једини пут када сам повраћао.......

Наравоученије , са алкохолом ће вам бити лепо , једно време , али он вама разара тело , јебеш то ,свако ко је иоле нормалан ће то схватити ..........

И да , импресионирали сте ме тим своји литражама , брука, ко да сам окружен алкосима ...

2. Ко не воли пиво, не воли ни људе :))

Овако, пешест зидараца могу да сљуштим без икакве фрке. Већ после деветог зидарца осећам да ми се старовито пиша.
    А жестину... Све зависи. Домаћицу могу без проблема по литре на вече, а куповну нафтару (где спада и сВињак) не могу преко четврт литре.
    А кад пијем симултано, онда на гутљај ракије два гутљаја пиве, кад баш оћу да доживим блекаут.
    А с вином се редовно зајебем кад сам на некој журци: полокам га, на сво оно пиво и жестину, па после страховито пеглам.

Али, најгора могућа комбинација вам је да треснете ракију ако сте пре тога јели парадајз. Из искуства знам да то што изађе буде радиоактивно.

3. У сваком случају више од Видиковчана. Они су јајаре и пију туборг од лимуна. Елем, пиво сам престао да пијем када хоћу да се опијем, јер се сваких 15 мин иде у вц. Нисам ни могао пуно да попијем, после шестог пива ми обично буде мука.
    Зато, прешао сам на ракију, која је ем здравија, ем ми више одговара, и уз прписну мезу за одређено време, литар ми је сасвим довољан да ме поприлично ухвати.
    Док сам био млад и неискусан, пио сам шток, и овом приликом апелујем на све да ово избегавају. Такође, знате како вино каже, па сам и њега баталио.
    И чуо сам да је најсмртоноснија комбинација мешање ракије и вина. Пробајте, схватићете да јесте.

4. Ja nisam Bred,al mogu pit' .

5. Fejs jel smo mi u nekom srodstvu možda? Mislim ćosavi smo, nevini i ne možemo da popijemo toliko.
    Dobro aj ja mogu više od tebe realno, ali nisam kapacitet ko ostali u porodici. Mada nisam ni vežbao toliko. Pio sam bambus dok nisam prestao da pijem kolu i mogao sam da popijem podosta za moje pojmove. Onda sam prešao na pivo, tu mi je rekord bio možda 6-7 komada na sedeći, da sam šljakao sigurno bi bilo 10. Od vina u zadnje vreme samo pegliram, ne znam zašto, pa sam prešao na rakiju. Realno najbolje piće. Kad je dobar dan i dobra podloga bez dva litra ne ustajem sa stolice. Posle tri već zaplićem jezikom.

6. Piva koliko stignem. Pijem i po karton limenki 0.5 ili gajbu bez problema. Žestina: rakije, ako je dobra, možda i litru. Vinjak sam naučio da izbegavam. Jeger pijem i po flašu i po, zato što mi je slatko. Votke ne konzumiram, viski tek od skoro, tek se navikavam. Vina pijem sva. Crnog sam pio po 4, 5 flaša, pa dok ne umrem. Mešam često i brzo pijem, ali se retko obeznanim.

7. Зато, прешао сам на ракију, која је ем здравија...

Izbaci tu ideju iz glave. Podriva, oće štetu napraviti. :)

8. Zdravija je ona, ali ako piješ na čašu, ne na flašu.

9. Ja ne mogu al ako je neka dobra atmosfera onda se ponasam ko da sam mnogo popio. Npr prosle godine na jednom osamnaestom nisam puno a pevali tamburasi i meni bio merak i bas mi fino bilo a uopste nisam preterao.

10. Sad ce skoro dvije godine kada sam za sestrino vjencanje od 4 popodne do 11 navece popio litru rakije, kruske domace i bilo mi je do jaja, sve vitalno, sve razumno, samo veselo u picku materinu, ujutro sam ustao takav da sam mogao da nastavim da pijem, nista mamurluk al nista. Poslije sam jos par puta presao pola litre rakije al sam se napio, al taman da mi bude. Zadnji put sam pretjerao ljetos na drugovoj svadbi, pamtim da sam cetvrtu flasu vina otvorio, ne znam da li sam je popio a nesto sam malo balantajnsa cugnuo u medjuvremenu, to me dokosurilo. Od piva sam kako kad, nekad ne dodjem ni do 10-og a vec pjan a nekad predjem pola gajbe klipaca i tek onda krece nosanje.
    Ja pijem sporo i volim tako da pijem, znalo se na rostiljima desiti da krenem od 1 sat da pijem i do kasno u noc zavrsim, al tu ne znam koliko popijem, uglavnom odrzavam konstantu neku da me ufati ali da nisam pjan, samo odrzavam taj tempo.

E sada jedan fenomen iz moje familije. Od mog polu strica zena. Kada se sestra vjencala, dosla familija kod nas kuci, veselje, pice i tako to. Ja sam njoj (samo njoj) donio onu flasu Vitinke kisele sa rakijom (1,5l). Za 5 sati ona je nju popila, ustala, sjela u auto i otisla kuci najnormalnije, kao ja poslije 2 piva. Stara mi je pricala kada su bili u Tuzli nekad poslije rata kod nekog prijatelja na veselju da je tada popila preko 2l rakije, prvu litru dok su svi bili na nogama, a kasnije litru sama sa tim prijateljem, njih dvoje ostali sami i on uzeo violinu i svirao samo za nju pjesme (covjek profesionalni violinista). Stara kaze da je tada svako musko bilo mrtvo pijano osim nje, do 6 ujutro je ona to sve zavrsila, malo odspavala i nazad u Bijeljinu. Zena inace nikad ne pije, samo ako je bas bas neka posebna prilika.
    Pa vi recite da zensko ne moze da pije

11. Mogu da popijem kolko vi ne možete da izbrojite!

12. Žensko ne može da popije. Ovo žensko loče ko zastavnik JNA.

13. Bez zajebancije, volim da popijem, mada nikad nisam testirao svoje granice. Niti sam išao na ispiranje.
    Pijem stalno. Na svakoj proslavi ja se napijem. Čak i ako vozim. Doduše, manje nego obično, al dovoljno da mi kasni po koji frejm.
    Sećam se jednom da sam popio oko 2 l vinjaka i skoro pola flaše skivija na nekom rođendanu. Nisam baš ono odlepio, ali sam zaspao u kupus salati. Probudio se posle 2-3 sata, malo sjeban, ali opet pešaka bez većih problema stigao do kuće.
    Volim sva alkoholna pića, od rakija do vina i piva, kako se namesti tad.
    I da, ako se napijem pošteno, i ako može da mi se digne karindža, mogu da jebem i do 2 sata(aktivnog seksa). Pod uslovom da se digne.
    I nikada ne mešam pića. Ako pijem špricer, njega forsiram do kraja i sl.
    pijem od svoje 13.godine. Imam 28, znači 15 godina staža. Nije malo.

EDIT: Jednom sam se baš-baš napio od belog špricera, možda oko 10 l, i kad je nestalo belog vina, počeo sam nesvesno da simuliram da pijem iz prazne čaše. Tako mi je bar najtrezniji ortak rekao da sam radio

14. Moj organizam jako tesko preradjuje i podnosi alkohol a volim osecaj pijanstva tako da tu dolazi do paklenog raskoraka.Jedino sto ne smem da pijem je crveno vino posto em se razjebem fizicki em razjebem i sve oko sebe tako da se seanse sa crnim vinom zavrsavaju teskim ekscesima.Ostalo nalivam u sebe do kraja,dokle izdrzim a sa godinama sam naucio i da se dobro samokontrolisem tako da ne pravim sranja ali generalno ne mogu puno da popijem,pet,sest piva,pola litre rakije,flajka belog vina,puna kapa.

15. I da, nikad nisam lično izazvao tuču pijan, meni je do jajca tada,neko je uvek to radio mesto mene..

16. E, ovako:
    Dok nisam krenuo da studiram pio sam samo belo vino ( za 30. godina sam popio svega 2-3 špricera, samo čisto belo sam pio) i nikad se nisam ožderao da ne znam šta radim niti sam povraćao, znači, nekih 5 eventualno 6 belih, nikad više od toga, mada je često bilo 4.
    A za prvi maj 1999. sam se ubio kao nemac - mešao vinjak, crno vino, belo vino i ko zna šta još, rekoh, nikad više.
    Onda je došlo studiranje i pijenje piva. Tad sam batalio vino i krenuo na pivo. Mogao sam bez problema da popijem 10 od pola litre, nekad i više, ali ne mnogo više. Mislim da mi je maksimum bio 12 za veče (koliko se sećam). Od kad pušim ne mogu toliko, mada nije u pitanju ni toliko dugačko veče, mislim. Sad mi je plafon 5-6 velikih ili 8-9 malih.
    Pelinkovac
    Nisam ga pio baš odavno, sećam se da sam jednom popio pola gajbe piva i po litre pelindžera i nisam spavao 2 dana. Posle nikako da se odmorim i naspavam.
    E, da, pio sam svojevremeno i rakiju. To je da se popije čašica, dve, a ne litar. I absint sam probao, nemam baš neko lepo mišljenje o njemu.
    Da rezimiram: Nisam alkoholičar da ne mogu bez alkohola, ali volim da popijem, sad skoro isključivo pivo i ne preterujem i ne pravim sranja kad se napijem.

17. ja mogu preko litar vode i to iz cuga ::))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.