Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Meni se dešava da od mnogo vinjaka budem mnogo agresivan. Ima me poprilično pa je vrlo kompleksan zadatak da me zadrže. Al' samo kad pređem litru.
A miješam alkohol. Primoran sam. Kada hoću da se odvalim moram da miješam. Ako bi čitavo veče pio samo pivo, samu rakiju ili samo vino - mogao bih piti 3 dana. Ovako, svega po malo i budem u rangu svojih jarana, sapatnika u alkoholu.
Ćuti dobro je dok te ne vežu za banderu sajlom za šlepanje.
SKočimiš za precednika!
ps ne bi ti ja jetra bio!
Пива могу кол'ко 'оћеш и кол'ко даш.
Ja ne znam koliko mogu da popijem. Zavisi koliko imam kinte.
Inače, ja baš cenim ribe koje muški cugaju alkohol. Što ne znači da su mi privlačne kad zaspe u žbunju, ili se ispeglirane klackaju polusvesno na klupi. Što je idiotski i za muškarce, nikakva razlika.
Два, три... Четири и нема ме. Што би рекли енглези, ја сам ви "чип дејт" :Д
Meni treba recimo šes' piva za onu optimalnu pripitost. Sa deset ulazim u zonu gde od daljeg pijenja nema koristi.
Vino mogu da pijem u većim količinama. Sa žestinom sam skroz okej, pod uslovom da nema nikakvog mešanja.
Jes' vala. :) Treba mu neko vreme da se zalaufa, ali onda ga je zajebano pratiti.
Ja mogu da popijem 2 litra čokoladnog mleka!!!!!!!!!!! Mnogo sam zajeban!
Kad bi popio pola litre rakije uzo bi ašov i sam bi sebi iskopao grob, ako mogu. Isto važi i za 7-8 piva od 0.5. Alkohol ne podnosim.
Virtual, koliko vode možeš da popiješ?
Jedno pivo i mnogo sam veseo. Obozavaju me na zurkama.
Koliko mogu da popijem? Ne sjećam se! U tim ekstremnim pijankama obično bi mozak zakazivao, pa tako i centar za brojanje.
Ali realno nisam nikad baš neku ekstremnu količinu popio.
15-ak pića za jedno veče plafon.
Inače sam do 6-og ili 7-og pića dobar, oko osmog - devetog, baš dobar (zavisi koliko dugo pijem), a preko toga me već baca na loše.
Мало цијанида, колико да ме ухвати.
Пиво више не пијем кад оћу да се напијем. Много, брате, смара трчање у ЊЦ. Вина кад попијем флашу, то ми је таман да удари на расположење, ал сам скроз нормалан. Да се не заруменим, нико не би сконтао да сам пио. После тога ми треба још много док се не унезверим, ал немам појма колко, ко ће тад бројати и обраћати пажњу на то. Е, а од ракије се убијем само тако после релативно мале количине (у односу на вино (гледано по проценту алкохола)). Ваљда зато што се ретко опијам раџом, јебемлига...
Kolko mi daju. Jednom navrzo neki lik da mi placa Ginisa i ja reko' konobaru "Brate, kazi liku da se ne trosi, mogu da popijem Ginisa za Ginisovu knjigu rekorda." Otrosi se covek dzabe. Al' bio dobar ginis. Nije da sam snob, al' to mi pivo nesto priraslo srcu, valjda sto ga pijem tako cesto, skoro svake godine po jednom. :)
Хаххахаа
Мени је Гинис дрљав, последњи пут сам га попио позерски на некој промоцији и то је то...
Гинис је кева! Што јес - јес.
Пиво више не пијем кад оћу да се напијем. Много, брате, смара трчање у ЊЦ.
Е јесте, чудно је то пиво. Пијеш га сат и ништа. После на свака дав минута мораш да трчкараш до њц-а.
Urose, ti imas cudan ukus, videli smo. Perverznjak covek. Aj sto voli intelektualke u lancima, to je jos i zdravo, nego mu se i svidjaju ona dva Nemca iz predradtnog perioda, val'da behu Berndt und Kruger. :)