Prijava

Жене, шта је потребно да мушкарац уради како бисте га опаучиле?
Неке жене не би руку на мушкарца могле да потегну, па то ти је.

Да ли су жене које туку мушкарце пичке? Мислим, они их воле, а оне их бију.

Да ли бисте потписали петицију за изградњу Сигурне куће за мушкарце који су бивени и злостављани на све остале начине од стране својих жена?

http://www.lantanakarate.net/resources/mail2+Enlarged+Woman+Kick+Boxer.jpg

http://themissinglist.files.wordpress.com/2009/08/sxp_36a.jpg?w=244&h=300

Da mi je sad naci onu sliku sa brkatom babom na svadbi.

Па јебем му миша, што ми не објављује коментаре?! Искуцала сам десетак редова и он ништа. Није ни битно више!

Kad nije dobar, pljesnem ga po guzi. Računa li se to?

E sjećam se kad mi je rekla moja cura da je drug u osnovnoj udario lenjirem po dupetu kad je krenula da dohvati nešto, i samo se okrenula i spičila ga šakom, ovaj se prevrnuo i ono.. vodili ga u dom zdravlja ili u hitnu da mu snime glavu :)

Ja sam jednom tukla lika u Dangubi jer je uhvatio za dupe mene i neke moje drugarice. Bilo je jako smešno jer je 15 njegovih ortaka držalo mene da ga ne ubijem a on se tresao kao pička i vikao "Nemoj molim te neću više nikad". Na kraju je izlazeći iz kluba komentarisao "Ove Beograđanke nisu normalne" mislim ne znam kako je u njegovom selu ali od mene će uvek dobiti par šamara za takve stvari.

Године искуства са старијим братом. Просто, кад ме изнервира само зама'нем. Или у цеваницу. То не мож' да се контролише.

Ако би дигла руку остатла би без поменуте, а после би је мотком по леђима.

Песница је из раја изашла.

Ne znam šta će raditi kad poraste, ali ako nastavi...

skupljaće zube po ulici.

ne bi nikad udario žensko, al kad bi neka kočoperna krenula da me udara i da se iživljava sigurno je ne bi pustio da se sili....nikad mi nisu bile jasne te koje misle da mogu da istuku nekog dečka....Nadzakbako, slatka si, al mani se tih kik boks sranja...em ružno izgleda kad se žensko tako popali pa oće da se bije, em lako može da se desi da toj drugoj strani fali neka letva u glavi pa da počne da ti deli zvekete.

U mojoj školi je bila devojka koja je znala da se popička i sa muškima i htela je i da šutne, nekima je i lupala šamar, i svi su joj prećutali....jednom je jednom liku koji je inače budala opalila šamar jer je kolko se sećam isto bilo neko vatanje u pitanju, i to na velikom odmoru pred celom smenom...i jebiga, par sekundi kasnije ležala je na podu krvave face, ovaj divljak joj izbio pola zuba iz vilice.

Свирање курцу ко и она друга тема. Разумни људи се не песничају.
Али, шта на пример, ако је он шљокара, па пијан ко гузица почне да је вата пред гостима, треба да га опаучи да се отрезни моментално :)
При чистој свести и здравој памети, сваки грубљи физички контакт који нема за крајњи циљ да сексуално узбуди објекта радње је примитивизам. Садо-мазо је ок.

Nadzakbako, slatka si, al mani se tih kik boks sranja...em ružno izgleda kad se žensko tako popali pa oće da se bije, em lako može da se desi da toj drugoj strani fali neka letva u glavi pa da počne da ti deli zvekete.

Znam u pravu si ali jbg mnogo sam se razbesnela tad nisam mogla da verujem da je lik tolika budala i da još što je najgore niko ne reaguje...

Сад си опет мушко?

ja bih, ali nisam dovoljno jaka :)

par sekundi kasnije ležala je na podu krvave face

Jedna je krenula na mog ortaka dok je on sedeo na jednom temelju, krenula je da ga sutira po bubrezima i udara po glavi, ovaj joj je tri puta rekao nemoj, onda je ova krenula da ga grebe i sutira ( i to samo zato sto joj je lik antipatican ). Onda je on ustao i zavalio joj takvu samarcinu da je nedelju dana imala plavetnilo ispod oka. Sinoc smo bas razgovarali o tome i on je rekao: Zao mi je da udarim zensko, ali ova da je imala motorku, iskasapila bi me.
EDIT: Mada sam ga tresnuo o beton, ona cura ima dve kile u vr' glave, mogo je samo da izbolokira sve to, da je uhvati za ruku i stisne joj malic.

Да мене удари ја би јој главу одшрафио аперкатом ........

Nije preporučljivo. Doduše, u nekim situacijama, ako bi to imalo svrhu, i naročito na insistiranje... :)

Тај мушкарац је неки млакоња, кад пушта да га жена бије...

Елем, ко тебе песницом, ти њега...небитно

Evo me tek palim komp i upadam na temu nisam još pročitao sve postove, ali da kažem odmah jednu stvar: ma koliko to apsurdno zvučalo - kada žena digne ruku na muškarca, to je na neki način JOŠ POKVARENIJI ČIN, zato što ŽENA ZNA da "nije lijepo" da joj muškarac uzvrati i zna da joj vjerovatno neće uzvratiti, i dakle ZLOUPOTREBLJAVA TU SITUACIJU, koja je u startu stavlja u bolji položaj.