Дићи ногу на мушкарца?

1. To je situacija "mogu ga mlatiti do mile volje", a on me neće udariti zato što sam ja žensko.

2. Наџак Бабо, немој да ме БИЈЕШ !

3. Budi dobar pa neće biti potrebe xD

4. A ja ti onomad ponudio da te branim od šljama. Štas ti trenirala beše? Kik boks ili tako nešto?

5. babo aj se nađemo na trošarini...

6. Бићу добар.

7. Lo lo lo nisam trenirala, malo sparingujem s ocem :)
    Trošarina - sutra u 17h - povešću pudlicu da me brani od tebe hahaha

8. i ja ću ponijeti cekerčić, da ubacim pudlicu i tebe kad vas prebijem... lololololo

9. lolololololol sad mi žao lika, verovatno nije hteo da te udari :) nego biješ i ćaleta?
    Džimi novu temu ŠTA BISTE URADILI KAD BI ĆERKA DIGLA RUKU NA VAS

10. Važi samo ti spremi zavoj i jod da se dezinfikuješ jer ću te onako krvavog uvaljati u prašinu! :D

11. Ја са Наџак Бабом спарингујем, пре ручка.

12. Ajde ti više s tim ručkom xD
    Ćaleta razbijam ali samo dok je skoncentrisan na nešto a ja ga zveknem po glavi onako iznenada :)))

13. Не спамујте.

14. Da li je moguće da su se svi poplašili?

15. Нема шта ко да се плаши, него се држите питања из првог поста, без јебања и Трошарине. И јебања на Трошарини.

16. Gledam nešto na jutjubu, pa se tako zamlatim s vremena na vreme :). Nadžak i ja smo diskutovali o njenom zlostavljanju muškaraca. Nisi fer Nadžak, znaš da on tebe neće udariti, mogla si samo šamar da mu lupiš i to bi bilo to.

17. Да ли су жене које туку мушкарце пичке? Мислим, они их воле, а оне их бију.

nisu, oni su pičke kad to dozvole... CARA objasnio...

mada, zavisi šta podrazumjevaš pod tim tuku... ono kad mu udari jedan šamar u naletu bijesa, jer se šteka sa drugim, to i nije strašno... ali, recimo kod mene u selu ima slučaj gdje žena maltretira čovjeka i po meni je on obična pička kad to ne može u svojoj kući riješiti...

18. mene drugarica svaki dan maklja u skoli iz cista mira, tera me da je ucim da se bije...sad ne osecam udarce al kad bude ojacala....kukujle i lelek

19. Mrzi me da citam, al' ja jednom opaucila. Imam ortaka koji je dezurni krivac i nijedan moj decko ga nesto nije gotivio, sem onih sto ga nisu upoznali.I onda lik krene mene kanda da ispituje sta mi, kako mi radimo, ja kazem "Ma mi smo u dozivotnoj kres semi, opusteno..." Naravno, iz zajebancije, jer mi puko kurac vise i, vidim, krene njemu ruku, i ja kao da kazem "Ma daj, zajebancija", odleti mi ruka potpuno spontano i opicim ga, 'nako muski. UF! Ic se ne kajem, mnogo mi nagomilavao razni besovi.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.