Sve češća nedostupnost sajta, preopterećenje servera?
  • Јова

Evo već nekoliko dana zaredom se dešava da u određenom periodu, najčešće oko 8 uveče kada je najveća gužva, sajt postane nedostupan.

Šta se dešava sa serverom, kakvi tehnički problemi su u pitanju i hoće li se uskoro šta uraditi po tom pitanju?

• Slavk0

Ote mi riječ iz usta.

• СМарко

Ja čuh da kaizen radi na tome i da će za jedno nedjelju dana bit sve ok... E sad kol'ko je to tačno...

• Dzankee

Платите клитора.

• Јова

A meni se dešava maler da se to desi u trenutku kad se najviše uživim na nekoj temi...

• СМарко

A meni se dešava maler da se to desi u trenutku kad se najviše uživim na nekoj temi...

Isto... Ili kad pišem definiciju, tj kad je izbačim

• Francky Delevra

Rekli su mi da će biti rešeno ovih dana.

• z

biće rešeno....kad uplatite ktitora pa kaizen kupi novi server...stipse...

• СМарко

Dobro je kad si ga ti uplatio :D

• Cara™

Ćutte, dobro je, taman se malo oladim od sajta, ionako visimo kao mutavi, ovo je vreme kada treba puštati ove što menj korsite sajt...

A i nije fer Smarko, ti si bio i jutros i budeš do kasno u noć... sada pusti zavisnika da malo definiše! lolo

• Јова

Ja oću da to uplatim, ali ne mogu iz Rep. Srpske, ako se nije šta u međuvremenu promijenilo pa da sad može i odavde?

Ili ću uplatiti kad skoknem do BG-a.

• СМарко

A i nije fer Smarko, ti si bio i jutros i budeš do kasno u noć... sada pusti zavisnika da malo definiše! lolo

A i to što kažeš :)

Ja oću da to uplatim, ali ne mogu iz Rep. Srpske, ako se nije šta u međuvremenu promijenilo pa da sad može i odavde?

Ili ću uplatiti kad skoknem do BG-a.

Rekao je kaizen da će i za to da vidi, ali je vjerovatno zaboravio... Ne mogu ni ja iz CG da uplatim

• Cenotaph

Da, da njegovo famozno biće...

• Цупић

Да, ово је неподношљиво!

• z

SMarko

Dobro je kad si ga ti uplatio :D

odakle?..nemam..ošlo na rulet...

a i ja sam pomogao sajt na drugi način...posterima...:))

• СМарко

odakle?..nemam..ošlo na rulet...

a i ja sam pomogao sajt na drugi način...posterima...:))

A ja kao nisam? :p

• Cenotaph

Radi sad jebote...

• СМарко

Pa radi sad, ali svaki dan u isto vrijeme se nešto uzjebe

• СМарко

A i radi jer je kaizen bio tu prije 10 minuta