Ко последњи ником аватар (99)

1. A, da! Pu, mamicu mu krvavu, to sam htela i ja da gledam >:(!

2. А што дају филмове, хороре у 20:30 љољ, ае ћао готове рекламе, ту сам после филма... Д:

3. Ћао Милоше

4. metajte ovaj avatar
    {

5. Uz'o avatar iz galerije :))

6. Mislim,može da se organizuje "Noć muzeja" na Vuki i poseta ovoj galeriji..kad mogu svi svetski muzeji i galerije-što ne bi i ovde? :))

7. Одо ја људи ! поздрав !

8. O kojoj galeriji pričamo? Senilim... o.O

9. Ae,pozz Džanko :))

10. Jaooo,Obilićuuuu,koje si ti godište pa puštaš ovako kul stvari(ne obazirući se na Puzića) ? :))

11. То је Лаки, Гого.

12. Jupiiii :))
    E,ala sam prosta-sve mora da mi se nacrta! :))

13. Jbt, šta je sa definicijama? Baš rešila da delim pluseve, a gre'ota dati na onakva sranja.

14. Ma nije, danas je specijalna katastrofica..

15. Sve češća pojava Staklena,da sediš i plačeš od muke.
    Zato čitam samo odabrane ili kad imam jako mnogo strpljenja.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.