U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Дајте идеју неку, морам да дефинишем нешто..
Opet ja... :)))
Ideju? Poslednja siva ćelija se ugasila malopre dok sam čitala gluposti. :)
staklenaaaa
Jacooo :)))
Čestitaaaam! :)))**
ево једна моја
http://vukajlija.com/jel-ima-bluetooth/281045
Remeeeeeeeee! Jackaaaaaaaaaaa! :)
Ја имам озбиљан проблем који прети да угаси моју егзистенцију на овом сајту.Немам више идеја , немам више појмова које бих дефинисао , пробао сам са комбинацијама , иде , али није то то.Чак сам и покренуо програм уметност измишљеног сленга , иде ал како кад , тако да оно , још годину , евентуално две и то би био крај .....
To zapravo i nije ništa loše, kad se malo bolje zamisliš...
Наравно да није , али гаси се једна опција такмичења , а ја у том такмичењу вероватно нећу победити .........
Лаки....читај дефке, пашће ти нешто на памет.
Kako nećeš? Pa vidiš da pola sajta sad arči! Što se mene tiče, već si pobedio. :)
'Ajde,kakva je to malodušnost? ;)))
Ispitni rok u toku? :)))
Gogo, ostavi se te teme! :/
Laki, polako... To je i mene hvatalo, ali posle dođe... Pogotovo autori slenga, kad sa nekim porazgovaraš već ti nešto padne na pamet ili izvališ sam u nekom momentu... :)
staklena, de si bre?! :)
Јацка и Лаки то су ____ два
То да , један задатак испуњен :)) али примарни циљ је #1 ,још од онда када сам први пут видео ранг листу и Курда са тада недостижних 12 000 бодова , али све више почињем да верујем да нема ништа од тога :) , ја одувек имам константу и напредак , али сам га у последње време угасио са бановима , а Ресервоир Дог ,Мајав и Енергија исто имају константу и опасно ме коче , још сад и овом Севасту ко за инат дадоше 2 у одабране претече ме ни крив ни дужан а Сурови ми украо 1500 поена , дефку дана и одабрану ,реко да ће да врати , пише ми на профилу кад , ла после ових срања нешто не верујем ...... и то ми убија такмичарски дух ,ФАК!
Ma evo me, nije mi danas dan. Dođem ovde da se nasmejem i opustim, a šta videh po sajtu, ne'e mi dobro. :)
http://www.youtube.com/watch?v=3jYcW1nEsGk
STAKLENAAAAAAAAAAAAAA
лаки УЗ ТЕБЕ САМ !