Ко последњи ником аватар (99)

1. Дајте идеју неку, морам да дефинишем нешто..

2. Ideju? Poslednja siva ćelija se ugasila malopre dok sam čitala gluposti. :)

3. Jacooo :)))
    Čestitaaaam! :)))**

4. Remeeeeeeeee! Jackaaaaaaaaaaa! :)

5. Ја имам озбиљан проблем који прети да угаси моју егзистенцију на овом сајту.Немам више идеја , немам више појмова које бих дефинисао , пробао сам са комбинацијама , иде , али није то то.Чак сам и покренуо програм уметност измишљеног сленга , иде ал како кад , тако да оно , још годину , евентуално две и то би био крај .....

6. To zapravo i nije ništa loše, kad se malo bolje zamisliš...

7. Наравно да није , али гаси се једна опција такмичења , а ја у том такмичењу вероватно нећу победити .........

8. Лаки....читај дефке, пашће ти нешто на памет.

9. Kako nećeš? Pa vidiš da pola sajta sad arči! Što se mene tiče, već si pobedio. :)

10. 'Ajde,kakva je to malodušnost? ;)))
    Ispitni rok u toku? :)))

11. Gogo, ostavi se te teme! :/

Laki, polako... To je i mene hvatalo, ali posle dođe... Pogotovo autori slenga, kad sa nekim porazgovaraš već ti nešto padne na pamet ili izvališ sam u nekom momentu... :)

staklena, de si bre?! :)

12. Јацка и Лаки то су ____ два

13. То да , један задатак испуњен :)) али примарни циљ је #1 ,још од онда када сам први пут видео ранг листу и Курда са тада недостижних 12 000 бодова , али све више почињем да верујем да нема ништа од тога :) , ја одувек имам константу и напредак , али сам га у последње време угасио са бановима , а Ресервоир Дог ,Мајав и Енергија исто имају константу и опасно ме коче , још сад и овом Севасту ко за инат дадоше 2 у одабране претече ме ни крив ни дужан а Сурови ми украо 1500 поена , дефку дана и одабрану ,реко да ће да врати , пише ми на профилу кад , ла после ових срања нешто не верујем ...... и то ми убија такмичарски дух ,ФАК!

14. Ma evo me, nije mi danas dan. Dođem ovde da se nasmejem i opustim, a šta videh po sajtu, ne'e mi dobro. :)

15. лаки УЗ ТЕБЕ САМ !

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.