A ti nikako ne možeš da pišeš sebe radi, nego da se preskačeš sa kojekim? E, čoveka...
staklena, zato ja defke više i ne čitam! Digla sam ruke... Čak sam onomad i digla sidro sa sajta na neko vreme. Došla sad, ono ni makac. Neću da čitam, osim proverenih autora... :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
REMEEEEEEEEEEEE
Obiliću,da malo pretreseš postove ove igre od ranije,pa da vidiš kako "nemaš čemu da se nadaš i raduješ" ;)))
СТАКЛЕНАААААААААААААААААА
DŽANKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
A ti nikako ne možeš da pišeš sebe radi, nego da se preskačeš sa kojekim? E, čoveka...
staklena, zato ja defke više i ne čitam! Digla sam ruke... Čak sam onomad i digla sidro sa sajta na neko vreme. Došla sad, ono ni makac. Neću da čitam, osim proverenih autora... :)
СТАКЛЕНААААААААА
Ја сам дошо да будем намбр 1, исто ко Лаки, ал изгледа дам сам дошо прекасно...
АЛИ НЕЋУ ОДУСТАТИ, НИКАД !
Ma i ja sam bila na godišnjem odmoru od sajta, ali ništa se nije promenilo na bolje. Možda treba da počnem postere da gledam? haha
DŽANKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
STAKLENAAAAAAA DZANKIIIIIIII JACKAAAAAAAA GOGOOOOOOOOOO
Ma šta se svi derete, aman?!!!! :)
СТАКЛЕНААААААААА
МИЛОШЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЈАСМИНААААА
KO DA STE SA BRDA SIŠLI SVI REDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MADAFAKAAAAAAAAAAA
ЈАЦКААААААААААА
ДЕ СУ САРМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
СТАКЛЕНА
ЈЕЛ ЗНАШ ДА ЦРТААААААААААААШШШШШШШШ
KO JE TEBI DOZVOLIO DA TI MOJE IME PIŠEŠ TAKO JAVNO??? JE LI BREEEE???? ( A KAO SE NE VIDI, AL' AJDE...)
BITANGO MALA??????!!!!! :))))))
I KAKO SI ME NAŠAO TAMO UOPŠTE, NISI MI REKAO NIKAD?????
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JANKOOOOOOOOOOOOOO NE ZOVI ME PO IMENUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ŠTO MADAFAKA, BAŠ IMAŠ LEPO IMEEEE?????!!!!!!
DODUŠE, MNOGO ČESTO, AL AJDEEE!!!!
SAMO NIKO NE ZNA MOJE IMEEEEEEEEEEEE!!!!
Јацка па додао сам те пре 3 месеца, не сећаш се ?
A DA JAAAAA TEBE ZOVEM JASMINAAAAA?