Fobije

1. http://i256.photobucket.com/albums/hh161/siscanin/skakavac.jpg
    овакве ја НЕ мРзим него их мАзим, буквално :)

2. Ja se bojim da ću da se strmeknem niz stepenice. Posebno su mi strašne one na izlazu iz busa. Napravi se red dok stabilno i bezbedno ne spustim obe noge na asfalt.
    Nekada mi je bio jeziv prolazak ispod mosta. Sad više nije.

3. Bojim se ulja koje prska dok se prži slanina zato koristim svekrvu kao mašice. :)

4. Bojim se da će Vučicu stavit u moderatore. Jes da nije ralna fobija, realnije je da će da me ubije pauk koji upravlja ateroidom koji ima sidu i kriv kurac, ali jebiga. Jebiga i ti Vučice, al ne biram ja svoje fobije.

5. Плашим се бумбара. Једном наиш'о један док сам дуванио на тераси. Јеб'о те, колики је... ДОМАЋИН! К'о тениска лоптица сигурно. Канда је покуш'о дизврши атентат на мене. Напао ме, ја се размах'о мајицом и кад је стао да бежи, налетео ми право на чело, умал' да ме накаутира, јеб'о те. К'о да ме неки човек шаком дрмнуо, ал' није ме ујео, само се сударио са мном. Нисам ни сигуран да је то био бумбар, а можда је неки накљукан концентратом и коњским стероидима.

6. Šta si pljugao?

EDIT: Sreto, zašto menjaš post, lakše je bilo odgovoriti na pitanje.

EDIT2: Ja se mnogo plašim dubine!

7. ЛОЛ! Променио сам пре него што сам вид'о твој пост да избегнем таква питања. Изгледа да сам закасн'о, тек сад видим твој пост. :Д

8. A da... imam fobiju da ce moja svest umreti to jest da svakog trenutka ja se menjam primaljnjem novih informacija iz spoljnog sveta plašim se da cu na kraju toliko promeniti da vise neću biti ja > JA! Ko zna u stvari koliko puta sam umro dok sam ovo napisao jer svake sekunde ja primim neku novu informaciju nisam ni svestan da ja više nisam ono što sam bio pre koju sekundu! A tek da ne govorim koliko sam se promenio od vermena kad sam bio klinac, znači već sam umro i umerću još ko zna koliko puta mentalno dok stavrno ne lipšem fizički! Znači ne palšim se ovo druge smrti jer kad budem umirao ja ću već biti druga osoba čak i na biohemijskom ćelijskom nivou različit...

9. Panta zvani Rei ubijo Ludog!

10. Ludi Psihijatre, utešen budi, jer kad budeš zaista odapeo, ništa novo nećeš doživeti. A ako se iskustvo jastva poistovećuje sa spoznanjem drugosti, i ako svet možeš da spoznaš kao nešto što je NE-JA, onda je smrt vrhunsko otkrovenje, jer NE-JA izranja iz spekulativnosti u kojoj se za života nalazi, i postaje konkretnost. E taj trenutak, ona beskonačno mala tačka dodira između tebe i konačne smrti daće smisao tvojoj egzistenciji.

11. Мени требају фолије за затамњивање стакала на колима, па да не отварам нову тему, ова ми се чини довољно блиском... Пошто и где?

12. Ja se plašim nesanice, traje danima. Kao zaspim, a onda se noću probudim, kamen mi sedi na grudima, svako crnilo tri puta crnje, svaki zub boli kao tri, jutro daleko u pičku materinu, ne postoji ništa drugo osim znojav bolan u noći u krevetu usamljen ja.

13. Страх од воде дубље од тридесетак центиметара...воде којој не видим дно и воде која тече...даклем, река, језера, мора итд...

Имал кога са сличном фобијом, приметио сам да нас је баш мало... :)

14. Ja Kostja, jebeš duboku neprozinu vodu.

15. И ја се плашим воде којој не видим дно. Увек мислим, шта има доле испод мене.. Смор.

16. e takve vode se i ja plasim, zelenac kada vidim u rijeci ja se najezim, ali se ipak kupam u njemu :D

17. Е, благо вама...ја уопште не могу да уђем у реку или, рецимо, базен...нема теоретске шансе...пробали су пар пута да ме изненаде, гурну ме у воду, а ја се прво сав укочим а ондак добијем гушење...после не могу лако да ме поврате, а наредних два-три сата муцам...

18. Slepi misevi, leptiri, bogomoljke i svi ostali veliki skakavci... Mada, pre bih rekao da je to samo gadjenje, a ne fobija...

19. Jebote, kakvih se sve gluposti vi plašite. Đedovi i prađedovi vas gledaju iz grobova, i obrću se, okreću se, obrću, okreću...

Mogu da zamislim neki B92 portal sa početka 19. veka:

- Najnovija istraživanja psihologa: ako se suočite sa gladnim međedom u šumi sami, ko će koga nadvladati? Budite jači, savladajte svoj strah! Evo kako....

- Sedam pametnih načina kako da se suočiti sa Turcima ako je vaša četa deset puta slabija....

- Kuga: bolest modernog doba. Izađite na kraj sa njom pomoću nove fantastične dijete!

Ej, bre, šta je ovo, tema za neurotične devojčice?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.