Imam fobiju od dosade, ako to postoji. Ne bilo kakve dosade, nego da ja nekome dosadjujem. Ne podnosim da nekome dosadjujem. Ako nekome nije lijepo sa mnom, ne bi valjalo ni da se družimo uopšte.
ја не могу да верујем да се неко плаши жаба. ја сам једну помазила. хехе. иначе ме не плаше инсекти, осим бубашарба.
плашим се педофила и плашим се болести. препоручујем деци/ тинејџерима који се плаше педофила да не иду у турску.да не грешим душу, углавном су тамо добри људи, ал оће неки да ватају и да малтретирају децу.
плашим се педофила и плашим се болести. препоручујем деци/ тинејџерима који се плаше педофила да не иду у турску.да не грешим душу, углавном су тамо добри људи, ал оће неки да ватају и да малтретирају децу.
Insekata, tj. velikih insekata. Recimo leptira. Leptiri nisu jebeno lepi, oni su jebeno strašni. Oni noćni pogotovo. I ova čuda su tako strašna:
http://i256.photobucket.com/albums/hh161/siscanin/skakavac.jpg Strašno, strašno, strašno. Kad ga vidim kako mrda antenama noge mi se oduzmu.
Strah me je i paukova, al' ne ovih pasivnih po ćoškovima, nego onih tarantulastih, što brzo hodaju.
Imam strah od lomače i pomahnitale rulje...
U stvari imam strah od svih ljudi, naročito jevreja i ostalih licemernih religioznih fanatika... ostale živuljke me ne palše kao ni demoni... ljudi su najveće zlo!
SasvimNebitna
Insekata, tj. velikih insekata. Recimo leptira. Leptiri nisu jebeno lepi, oni su jebeno strašni. Oni noćni pogotovo.
Небитна, ја те у потпуности разумем. Цитираћу свој пост са оне теме што је иста ова:
Лептири. Јебо их враг, одвратно су лелујави и несразмерно велике површине у односу на масу, још ови домаћи су сиви ко курац, а ни гусеница није неки канон лепоте. Лете, не гледају где иду и плаше ме. А нисам страшљив, скакао сам са петице на Олимпу на ноге.
Mene stra' od slepih mišova. Pre neki dan jedan se pogubio kod mene u ulazu, siroma' ne zna na koji sprat da ide. Ja ostavila čoveka da se smisli i očla na alkohol.
Bogomoljka u prostoriji mi nikako ne prija.
Imam fobiju od dosade, ako to postoji. Ne bilo kakve dosade, nego da ja nekome dosadjujem. Ne podnosim da nekome dosadjujem. Ako nekome nije lijepo sa mnom, ne bi valjalo ni da se družimo uopšte.
ја не могу да верујем да се неко плаши жаба. ја сам једну помазила. хехе. иначе ме не плаше инсекти, осим бубашарба.
Hi, asl ?
59,m, Turkey. Can we meet somewhere ?
деветаре, уживо . а за то , интернетски, не знам.
Код мене убосни тога нема, међед је међед, не можеш сконтати колико има година.
od sirnice.
од бурек са сиром.
Od bureka sa sirom.
Imam fobiju od ljudi koji imaju psihozu i u tripu su da je burek sa sirom sirnica.
од босанчероса
Буба. Свих врста и облика.
ajkula, zmija i naravno pedofila, gledaju me pohotno, moje 22 godine staro tijelo.
Prestravim se kad vidim buđ. Sva prebledim.
A o zubarima da ne pričamo. Brrr...
Insekata, tj. velikih insekata. Recimo leptira. Leptiri nisu jebeno lepi, oni su jebeno strašni. Oni noćni pogotovo. I ova čuda su tako strašna:
http://i256.photobucket.com/albums/hh161/siscanin/skakavac.jpg
Strašno, strašno, strašno. Kad ga vidim kako mrda antenama noge mi se oduzmu.
Strah me je i paukova, al' ne ovih pasivnih po ćoškovima, nego onih tarantulastih, što brzo hodaju.
ja vas djevojke ipak ne mogu da razumijem sa tim strahom od insekata :D
Imam strah od lomače i pomahnitale rulje...
U stvari imam strah od svih ljudi, naročito jevreja i ostalih licemernih religioznih fanatika... ostale živuljke me ne palše kao ni demoni... ljudi su najveće zlo!
Insekata, tj. velikih insekata. Recimo leptira. Leptiri nisu jebeno lepi, oni su jebeno strašni. Oni noćni pogotovo.
Небитна, ја те у потпуности разумем. Цитираћу свој пост са оне теме што је иста ова:
И то је моје искрено мишљење.
Da se ne zaboravi:
http://vukajlija.com/abasioaichmokhuzdoarmenophobia/141566
Mene stra' od slepih mišova. Pre neki dan jedan se pogubio kod mene u ulazu, siroma' ne zna na koji sprat da ide. Ja ostavila čoveka da se smisli i očla na alkohol.
I da, zabadanja noža u leđa.
I najviše se plašim same sebe.