Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Slepi misevi me prestravljuju.
http://1.bp.blogspot.com/_JLkdStmKIyk/TT6kZ22lG9I/AAAAAAAAAXU/_u8tFc1aRbg/s1600/bears-play-dead.jpg
To je ta neka verzija Zlatokose u reklami za reciklazu.
Slepi misevi me prestravljuju.
Ej, bre, kaki si ti samuraj...
Jbg Valdemare, tebra, i medju nama samurajima ima picaka.
Ja sam seoski čovek, medveda, vukova i tih ostalih živuljki se uopšte ne plašim, mraka uopšte, mož' da me baciš u sred najgore prašumčine-ništa. Ali vode se plašim, čim ne mogu da dotaknem dno. Kao mali nisam nigde plivao i to mi je veliki trip. Visine se plašim kad nema ograda ili tako nešto. Kad je samo litica-zajebi.
istina. ne znam da li sam vec postovao, ali ne plasim se nicega, daleko od toga da me nekada nije strah, ali da se unapred neceg neosnovano bojim - ne.
i ja
Insekti.
Бгате, ниси сконто да овде може да се едитује пост?
Hahahahahahahahahahahahahahaha
Visina i dubina, to mu malo dođe k'o povezano. Bojim se da ću živeti 100 godina.
Svaki čovek ima urođene strahove, čak i oni koje tvrde da se ničega ne boje. Tri urođena straha:
Strah od nepoznatog, strah od iznenadnog zvuka i strah od smrti (bolje reći strah od načina na koji ćeš da umreš). Nije svejedno.
ima tačnije nekih pet strahova po skali,vezanih i za potrebe,ali to je u teoriji.
Bojim se ćurke, ko klinca me jedna jurila :(
Вучице, ти имаш фобију од разумног размишљања. То што си написала нису фобије него инстиктивне радње.
ЕДИТ: ФОБИЈА- СТРАХ ОД ИЗНЕНАДНОГ ЗВУКА!
Evo nešto o strahovima, mada se ne slažem sa drugom stavkom.
http://wiki.answers.com/Q/What_are_innate_human_fears
Јеботе ја не верујем колико ти ништа, али ама баш ништа не раумишљаш бре. Па то што си гуглала и поставила ми линк су УРОЂЕНИ СТРАХОВИ КОД ЉУДИ!!
Innate значи УРОЂЕНО.
Слушај, једноставно не постоји начин да испаднеш паметна, једноставно не. Зајеби Вукајлију, форум, и иди скупљај постере Марије Шерифовић.
Gluplju izjavu nisam pročitala. To što sam napisala je zato što sam tako čula a ja prenosim ono što sam čula i naravno da znam da je jedno od tih instiktivna radnja i to ona vezana za iznenadni zvuk. A svaki čovek ima strah od smrti kao i od nepoznatog. I ja se toga plašim, ali su dve fobije koje imam nadjačale ta dva straha: od ogromne prazne prostorije i dubine kojoj ne vidim dno.
Thinkeru, ja znam šta sam stavila i šta sam kucala. I na urođene strahove sam i mislila i htela sam o tome da pričam.