Ко последњи, нема плача испод покривача (100)

1. Kiko, hoćeš brufen?

2. Уколико га не буде дуже од 24 сата треба.

A sta ako je otet? Vec sada. Ako ga sada otmicari muce? A ne mozes u policiju dok ne prodje 24 sata, sto je sranje jer on za to vreme vec moze biti rastavljen u delove. Mozda su njegovi organi vec na crnom trzistu organa na Kosovu. Jaao Dzanki kukala ti majka, javi se ako Boga znas.

3. Otišao u selo da cepa drva.

4. Борко

Мени буде мило кад се сетим неке ваке ствари, али ти се већине ствари не мож сетит :)

Auuu, gde ne mogu, svašta. :)

Kika boy

Boli me glava...

Migrena, a? E, jbg, nećeš jebati. :D

5. Imaš brufen, Staklena?
    Peki, zašto si, sine, toliko glup? Zna se da ja i pod visokom temperaturm mogu jebati.

6. O, izvinjavam se, vaše Jebičanstvo. :)

7. sto je sranje jer on za to vreme vec moze biti rastavljen u delove.

Није проблем, пошто је зомби пришиће их опет.

Еј бре Пеки, пола је пре твог рођења и док ниси напунио пет година!

8. Кика, већ ти рекох, кафа са лимуном.

9. Ne boj se, imao sam puno video kaseta sa svim i svačim, tako da sam prilično upoznat i kompetentan. :)

10. fdjsaodfijsdoifajfijsifajsdfjasdfćklsdjfćasldkfmdsa!

11. Очито да јеси :)

12. Imam, naravno. Nosim mali neseser sa nekim bitnijim lekovima uvek sa sobom, onaj gde mi je ogledalce i kozmetika nije više prioritet...
    jbt, tek sad kontam koliko sam matora. :/

13. fdjsaodfijsdoifajfijsifajsdfjasdfćklsdjfćasldkfmdsa!

JESTE!

14. А колико је то маторо Стаклена?

15. Ja UČIM!!!!!!!!!!

16. 24. Uteši me da još uvek ima vremena za mene i da si stariji! :P

17. А како делујем? :) Пуна четврт века овог септембра!

18. Kika, nemoj lekove. Stisni najjače što možeš tačku između palca i kažiprsta na dvadesetak sekundi, na obe šake. Pomaže.

19. Meni ide rođendan kojem se uopšte ne radujem...

20. Aha, znači i meni će sledeće godine da se jave ti problemi sa vidom i netolerancijom alkohola...dobro, da se spremim psihički na to. :)

KIKA UČI!!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.