Ко последњи, нема плача испод покривача (100)

1. Kiko, hoćeš brufen?

2. Уколико га не буде дуже од 24 сата треба.

A sta ako je otet? Vec sada. Ako ga sada otmicari muce? A ne mozes u policiju dok ne prodje 24 sata, sto je sranje jer on za to vreme vec moze biti rastavljen u delove. Mozda su njegovi organi vec na crnom trzistu organa na Kosovu. Jaao Dzanki kukala ti majka, javi se ako Boga znas.

3. Otišao u selo da cepa drva.

4. Борко

Мени буде мило кад се сетим неке ваке ствари, али ти се већине ствари не мож сетит :)

Auuu, gde ne mogu, svašta. :)

Kika boy

Boli me glava...

Migrena, a? E, jbg, nećeš jebati. :D

5. Imaš brufen, Staklena?
    Peki, zašto si, sine, toliko glup? Zna se da ja i pod visokom temperaturm mogu jebati.

6. O, izvinjavam se, vaše Jebičanstvo. :)

7. sto je sranje jer on za to vreme vec moze biti rastavljen u delove.

Није проблем, пошто је зомби пришиће их опет.

Еј бре Пеки, пола је пре твог рођења и док ниси напунио пет година!

8. Кика, већ ти рекох, кафа са лимуном.

9. Ne boj se, imao sam puno video kaseta sa svim i svačim, tako da sam prilično upoznat i kompetentan. :)

10. fdjsaodfijsdoifajfijsifajsdfjasdfćklsdjfćasldkfmdsa!

11. Очито да јеси :)

12. Imam, naravno. Nosim mali neseser sa nekim bitnijim lekovima uvek sa sobom, onaj gde mi je ogledalce i kozmetika nije više prioritet...
    jbt, tek sad kontam koliko sam matora. :/

13. fdjsaodfijsdoifajfijsifajsdfjasdfćklsdjfćasldkfmdsa!

JESTE!

14. А колико је то маторо Стаклена?

15. Ja UČIM!!!!!!!!!!

16. 24. Uteši me da još uvek ima vremena za mene i da si stariji! :P

17. А како делујем? :) Пуна четврт века овог септембра!

18. Kika, nemoj lekove. Stisni najjače što možeš tačku između palca i kažiprsta na dvadesetak sekundi, na obe šake. Pomaže.

19. Meni ide rođendan kojem se uopšte ne radujem...

20. Aha, znači i meni će sledeće godine da se jave ti problemi sa vidom i netolerancijom alkohola...dobro, da se spremim psihički na to. :)

KIKA UČI!!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.