Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kiko, da se ti ne drogiraš nekako kad ti stalno trebaju toliki lekovi? :)
Отприлике. Мада је у питању толеранција, а не нетолеранција. То може само плус да буде ;)
Кика што се не радујеш рођендану?
Uf Nato, ja sam za lekove, otkako sam otkrila da mi to sa stiskanjem dlanova ne pomaže! Bolje da popijem brufenčić nego da trpim. Ili da otklonim uzrok glavobolje, ako znam šta je, a često ne znam..
Nat, znam za tu foru, nego ovo je od ogromnog umora... Ne verujem da će sada pomoći.
Jacka, ti si me svojim lečenjem upropastila. Hoćeš da me navučeš na alkohol i ostale gadosti. :)
Јел ико мене слуша? Кафа и лимун!
Borko, ne radujem se zato što sam sve stariji.
Па реално. Годину дана ближе смрти.
Borko, ja ne pijem kafu, a danas sam se otrovala kad sam pojela limun. Bio je vanserijski kiseo i gorak, tako da kontam da bih fasovala čir umesto da zalečim glavu..
Meni pomaže. A pomaže i kad malo dubim na glavi...na krevetu naravno.
Borko, čujemo te, ali izgleda da niko od prisutnih ne pije kafu.
JA RADIM 1200 OPRUŽENIH SKLOPKI IZ JEDNE SERIJE!
Godinu bliže smrti?! Pa jel može to malo svetlije, o, aman?! :))
Ja te upropastila?! Ma gde ti je da ceniš moj trud?! :) Ijao, što si nezahvalan... :)
У том случају помаже још више.
Само не знам како. Ваљда се толико протресеш од укуса, као инстант масажа целог тела.
Zahvalan sam ja, Jacka, nego se plašim da hoćeš da me upropastiš... Delluješ mi prepredeno... :)
Сећам се али нема ништа од тога , не могу да радим сада згибове , десна рука ме откида тада.....МИСЛИМ ......МОГУ ЈА , АЛИ БОЛИ ПАКЛЕНО!!!
Borko, hvala na savetu, ali ne, hvala. :) Ne bi' ja tu ništa dir'o... :)
И јесте.
E, JBG... BAŠ SAM MISLIO DA TI DAM TU VEŽBU U UNAPREĐENOJ VERZIJI... :)
И не треба ако те не боли глава.
ЈА ПАРИМ!!!
JA ADRENALINIŠEM!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=sz3SMN8OrFE