Ко последњи, нема плача испод покривача (100)

1. Kiko, da se ti ne drogiraš nekako kad ti stalno trebaju toliki lekovi? :)

2. Отприлике. Мада је у питању толеранција, а не нетолеранција. То може само плус да буде ;)

Кика што се не радујеш рођендану?

3. Uf Nato, ja sam za lekove, otkako sam otkrila da mi to sa stiskanjem dlanova ne pomaže! Bolje da popijem brufenčić nego da trpim. Ili da otklonim uzrok glavobolje, ako znam šta je, a često ne znam..

4. Nat, znam za tu foru, nego ovo je od ogromnog umora... Ne verujem da će sada pomoći.

Jacka, ti si me svojim lečenjem upropastila. Hoćeš da me navučeš na alkohol i ostale gadosti. :)

5. Јел ико мене слуша? Кафа и лимун!

6. Borko, ne radujem se zato što sam sve stariji.

7. Па реално. Годину дана ближе смрти.

8. Borko, ja ne pijem kafu, a danas sam se otrovala kad sam pojela limun. Bio je vanserijski kiseo i gorak, tako da kontam da bih fasovala čir umesto da zalečim glavu..

9. Meni pomaže. A pomaže i kad malo dubim na glavi...na krevetu naravno.
    Borko, čujemo te, ali izgleda da niko od prisutnih ne pije kafu.

10. JA RADIM 1200 OPRUŽENIH SKLOPKI IZ JEDNE SERIJE!

11. Godinu bliže smrti?! Pa jel može to malo svetlije, o, aman?! :))

Ja te upropastila?! Ma gde ti je da ceniš moj trud?! :) Ijao, što si nezahvalan... :)

12. У том случају помаже још више.

Само не знам како. Ваљда се толико протресеш од укуса, као инстант масажа целог тела.

13. Zahvalan sam ja, Jacka, nego se plašim da hoćeš da me upropastiš... Delluješ mi prepredeno... :)

14. Laki, sećaš li se one vežbe što sam ti preporučio, ono sa kombinacijom zgibova i vojničkog potiska?

Сећам се али нема ништа од тога , не могу да радим сада згибове , десна рука ме откида тада.....МИСЛИМ ......МОГУ ЈА , АЛИ БОЛИ ПАКЛЕНО!!!

15. Borko, hvala na savetu, ali ne, hvala. :) Ne bi' ja tu ništa dir'o... :)

16. Delluješ mi prepredeno... :)

И јесте.

17. E, JBG... BAŠ SAM MISLIO DA TI DAM TU VEŽBU U UNAPREĐENOJ VERZIJI... :)

18. Borko, hvala na savetu, ali ne, hvala. :) Ne bi' ja tu ništa dir'o... :)

И не треба ако те не боли глава.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.