Блажени су сиромашни духом, њихово је царство небеско

1. haha, pufnica se iznervirala. :) Meni samo nije u svemu tome jasno tolika opterećenost nekim stvarima. Lepo izdrkam, jer tako hoću i onda uživam u postorgazmičnom periodu jer tako hoću i do jaja mi. Ali neeeee, ja brže bolje moram da šaljem preko dhl-a molbu za oprost na nebo, i da se tripujem da neki lik gore pečatira i aminuje moje molbe a ja dole strepim. Jebiga. Zajebano je vernicima zaista, dosta obaveza.

2. "o kako je lepo biti glup" toliko.

To Lemajo, jebala si mu kevu sad sa ovim lakonskim upadom.

3. Ovo što pita Blek..ako se iskreno pokaješ imaš pravo opet da pogrešiš...ako se opet pokaješ..iskreno..

ima u Bibliji deo gde Isus kaže učenicima "i ako 7 puta po 77 grehova napravi i pokaje se, oprostite mu"...

tako nekako, ne sećam se baš od reči do reči...

4. Pa s obzirom na to koliko bih se iznervirala da sam probala da odgovorim na onaj nebulozni post sad sam jos super. Jos se smesim.

5. Ovo što kaže zavisnik. Jedino je problem što sa svakim novim padom u grijeh čovjek sve manje vjeruje u iskrenost svoga pokajanja. Osjeća se kao sve veći i veći kreten i gnjida pred Bogom. Ali isto tako sa svakim odolijevanjem grijehu bliži je Bogu. Tako da uvijek ima nade. Ali opasnost grijeha ne treba potcjenjivati. Grijeh na koncu vodi u smrt i pakao. Zato se i zovu smrtni grijesi.

6. Taj motiv Pufnice da bude bolji ima svako..svako normalan..nevezano da li je ateista ili vernik..ali malo ima ispravnih...

Suština je u slobodnoj volji...

vi radite šta oćete...al neko ipak sve beleži...:))

na kraju ćemo videti ko se zajebo...ja, vi ili neko 10-ti...

7. Jovicicu, ako mnogo mnogo mnogo mnogo drkas i ne kajes se hoces li umreti?

8. ne Pufnice nećeš..al će te zaboli ruka...

9. Zavisnice, ti kao Elvis, neki takav trip?

10. Misli se ovdje na duhovnu smrt, a ne fizičku. A što se fizičke smrti tiče, to nam ne gine, drkali, ne drkali. (Osim onoj generaciji koja živa dočeka Sudnji dan, a kako stvari stoje u svijetu, ne bi se iznenadio da mi budemo ta generacija)

11. Znaci malo duse tebe umre svaki put kad svrsis pri drkanju?

12. Nemoj da banalizuješ stvari.

13. Sad znam zašto sam bezdušan. :(

14. Ne banalizujem, to si ti rekao.

15. Као слабији Диланов стих.

16. normalno..svako drkanje te sve više približava demonima i sve više udaljava od Boga...

prosto je..prva cigareta, pa druga, pa ne možeš brez toga...pa spin na ruletu..i dok se okreneš već psuješ majku što te rodila i ubijaš drugo biće zato što ti treba lova...

17. Pa duhovna smrt ustvari nastupa kada nepokajan grešnik umre. Dakle, on onda poslije fizičke smrti ima i kaznu pakla, a to je duhovna smrt. E sad, postoje tumačenja po kojima je pakao vječna muka, ali sve su češća i tumačenja po kojima je pakao kazna vječne smrti, propasti, ništavila. Dakle oganj proguta grešnika i uništi ga u potpunosti i dušom i tijelom, i na kraju je on vječno mrtav, to je ta vječna kazna - uskraćenje vječnog života - a ne konstantno gorenje u paklu milionima godina.

Ali ja tu već nisam sto posto siguran koja od te dvije teorije je ispravna. I za jednu i za drugu postoji biblijsko uporište. Zavisi od tumačenja.

18. To Lemajo, jebala si mu kevu sad sa ovim lakonskim upadom.

:P ma ko će bre da čita 8 strana teksta! (i slovima: osam)

al sad vidim, pa ovo je tema "Drkanje"?

19. Kad ces nam pisati o tome sta osecas dok drkas?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.