Ja nekad volim da ga udarim prvo od kadu pa onda ga zavitlam kao laso pa pravac lavabo TRAS... zatim po pločice ... redom... a za kraj uzmem ribaću četku... pa trljam:)))
Mog komšiju smarao neki retard sektaški, kaže moj komšija/kum (oba je istovremeno), brate ae ne seri manji je greh izdrkati nego plaćati kurve. On čovek razveden, šta će... I u pravu je. Seru, brate, sad treba i da ne drkam zbog nekog šatro raja... Ma 'ajde. .)
Danas pičkonoše skoro gole idu u crkve.
A za nas normalne inspiracija je u ikonama. Ja kad vidim Sv. Petku....
Tako Mrmune... podeli sa nama to iskustvo )
Koje tehnike koristiš?
Ja nekad volim da ga udarim prvo od kadu pa onda ga zavitlam kao laso pa pravac lavabo TRAS... zatim po pločice ... redom... a za kraj uzmem ribaću četku... pa trljam:)))
Ja tri puta :)))
A reci mi, koliki ti je rekord? Meni sedam puta u toku dana, nikada mi nece biti jasno sta mi je bilo tada. :D
Dule ti imaš frku opasnu. Crkava ti kita.
Ja sam hotovao sa jedno curicom i mnogo sam se naložio, pa ne mogoh da izdržim da ga ne išamaram :)
Realno je kul. Meni se ortaci smeju što ga bacam na knjige. Bolje me napale knjige nego filmovi.
dm djkuve lb wq 4hzug wuei ahiu4hzcnsws wswswsxwsxwxswxswxswsxxsw b NBA VN VASV NV NV UZ
Kizo svršava po tastaturi.
Гимназијалци-одма се препознају.
Tooooo, Kizo, udri i za nas :)
Drka na Vuku.
Nije loše ovo. Pokušajte.
Uglavnom svi ortaci mi idu u gimnaziju, al' ja sam se malo odmet'o. Ja idem u ekonomsku školu. :)
Ov tema se pretvorila u DRKANJE i red bi bio da se prebaci u igre.
E, m'rš na miting, a drkanje nam ne diraj :P
Mog komšiju smarao neki retard sektaški, kaže moj komšija/kum (oba je istovremeno), brate ae ne seri manji je greh izdrkati nego plaćati kurve. On čovek razveden, šta će... I u pravu je. Seru, brate, sad treba i da ne drkam zbog nekog šatro raja... Ma 'ajde. .)
A kurac, kao u raju se ne drka?
U raju nema potrebe za desankom. Donose ti ribe na poslužaonicima.
U tom raju će svi da budu grešnici.
Крисмас немој да га бацаш на књие, лепе се странице после.