Prijava

A gde naći inspiraciju za drkanje na nekom takvom mestu?

Danas pičkonoše skoro gole idu u crkve.

A za nas normalne inspiracija je u ikonama. Ja kad vidim Sv. Petku....

Tako Mrmune... podeli sa nama to iskustvo )

Koje tehnike koristiš?

Ja nekad volim da ga udarim prvo od kadu pa onda ga zavitlam kao laso pa pravac lavabo TRAS... zatim po pločice ... redom... a za kraj uzmem ribaću četku... pa trljam:)))

dule345
Ja tri puta :)))

A reci mi, koliki ti je rekord? Meni sedam puta u toku dana, nikada mi nece biti jasno sta mi je bilo tada. :D

Dule ti imaš frku opasnu. Crkava ti kita.

Ja sam hotovao sa jedno curicom i mnogo sam se naložio, pa ne mogoh da izdržim da ga ne išamaram :)

Realno je kul. Meni se ortaci smeju što ga bacam na knjige. Bolje me napale knjige nego filmovi.

dm djkuve lb wq 4hzug wuei ahiu4hzcnsws wswswsxwsxwxswxswxswsxxsw b NBA VN VASV NV NV UZ

Kizo svršava po tastaturi.

Realno je kul. Meni se ortaci smeju što ga bacam na knjige. Bolje me napale knjige nego filmovi.

Гимназијалци-одма се препознају.

Tooooo, Kizo, udri i za nas :)

Nije loše ovo. Pokušajte.

Uglavnom svi ortaci mi idu u gimnaziju, al' ja sam se malo odmet'o. Ja idem u ekonomsku školu. :)

Ov tema se pretvorila u DRKANJE i red bi bio da se prebaci u igre.

E, m'rš na miting, a drkanje nam ne diraj :P

Mog komšiju smarao neki retard sektaški, kaže moj komšija/kum (oba je istovremeno), brate ae ne seri manji je greh izdrkati nego plaćati kurve. On čovek razveden, šta će... I u pravu je. Seru, brate, sad treba i da ne drkam zbog nekog šatro raja... Ma 'ajde. .)

A kurac, kao u raju se ne drka?

U raju nema potrebe za desankom. Donose ti ribe na poslužaonicima.

U tom raju će svi da budu grešnici.

Крисмас немој да га бацаш на књие, лепе се странице после.