Da li je drkanje greh?

1. A gde naći inspiraciju za drkanje na nekom takvom mestu?

Danas pičkonoše skoro gole idu u crkve.

A za nas normalne inspiracija je u ikonama. Ja kad vidim Sv. Petku....

2. Tako Mrmune... podeli sa nama to iskustvo )

Koje tehnike koristiš?

Ja nekad volim da ga udarim prvo od kadu pa onda ga zavitlam kao laso pa pravac lavabo TRAS... zatim po pločice ... redom... a za kraj uzmem ribaću četku... pa trljam:)))

3. dule345
    Ja tri puta :)))

A reci mi, koliki ti je rekord? Meni sedam puta u toku dana, nikada mi nece biti jasno sta mi je bilo tada. :D

4. Dule ti imaš frku opasnu. Crkava ti kita.

5. Ja sam hotovao sa jedno curicom i mnogo sam se naložio, pa ne mogoh da izdržim da ga ne išamaram :)

6. Realno je kul. Meni se ortaci smeju što ga bacam na knjige. Bolje me napale knjige nego filmovi.

7. dm djkuve lb wq 4hzug wuei ahiu4hzcnsws wswswsxwsxwxswxswxswsxxsw b NBA VN VASV NV NV UZ

8. Kizo svršava po tastaturi.

9. Realno je kul. Meni se ortaci smeju što ga bacam na knjige. Bolje me napale knjige nego filmovi.

Гимназијалци-одма се препознају.

10. Tooooo, Kizo, udri i za nas :)

11. Nije loše ovo. Pokušajte.

12. Uglavnom svi ortaci mi idu u gimnaziju, al' ja sam se malo odmet'o. Ja idem u ekonomsku školu. :)

13. Ov tema se pretvorila u DRKANJE i red bi bio da se prebaci u igre.

14. E, m'rš na miting, a drkanje nam ne diraj :P

15. Mog komšiju smarao neki retard sektaški, kaže moj komšija/kum (oba je istovremeno), brate ae ne seri manji je greh izdrkati nego plaćati kurve. On čovek razveden, šta će... I u pravu je. Seru, brate, sad treba i da ne drkam zbog nekog šatro raja... Ma 'ajde. .)

16. A kurac, kao u raju se ne drka?

17. U raju nema potrebe za desankom. Donose ti ribe na poslužaonicima.

18. U tom raju će svi da budu grešnici.

19. Крисмас немој да га бацаш на књие, лепе се странице после.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.