Kako izgleda u realnosti?

1. @Хипнос
    Такође промашај

2. Вукашин95, pa kako kad me gledaš?

3. Ахахах....мајав која грешка
    Ја НИКАДА, али НИКАДА не носим фармерке, не волим их ни мало. Увек сам у дезенираним панталонама.
    Коса ми је веома уредна увек (осим када је ветар).
    А дезодорансе и парфеме, не волим на плитак начин, да су ми део приче, али их користим!

4. A nežna dušica? I to je greška?

5. Mene Tihi podseća na Klintona iz "What not to wear" .:)) Mislim da sam ga baš tako zamislila. xD

6. мајав
    ти замисли да те не гледам :)

7. ene ga na avataru ne lupajte.

8. meni se svi obracaju u muskom rodu :D

9. mislim da voli da izlazi i da se druzi i da ima crnu kosu.

10. Kada vidim njega na ekranu ,pred ocima mi nekako uvek onaj mali Herkules, Ricard Sandrak,hmmmmmm............

11. JTU

Zeli da uvek bude u centru paznje.Voli da iritira ljude svojim snobovskim ponasanjem,ponekad ne i namerno.On je u sustini dobar decko koji samo zeli da se istakne i bude shvacen od neprosvetljene rulje koja ga okruzuje.
    I voli da bude banovan na licni zahtev a posle odbanovan :)

12. Neverovatno je da se čitava ova tema vrti oko majav, a upravo sam se samo za nju i pitao kako bi mogla izgledati...

L@ki je bilder (to sam negde pročitao nekada davno) i verovatno nosi neke kul đozle. Strašno je smiren i odmeren, svoj telesni opseg koristi tek u granici bivanja ga svesnim - to daje dovoljno značaja njegovim rečima, te ne mora da se dere. L@ki je onaj jedan "pošten lik", kakvog svako od nas poznaje. Otelotvorenje blagosti, kao ključa za korektan užitak u ovozemaljskim dobrima.

13. Vehbija Coralic je visok, tanak, lepo se oblaci, galantan, ima crnu kosu, i plave oci, prelep, veoma je duhovit, sto posto svira neki instrument koji mu stoji tako seksi i daje mu dozu misticnosti, a kada pogleda preko tog instrumenta tada dame padaju u trans.
    Kada izadje na sunce nosi muske rej ban naocare i nosi kosulje maslinasto zelene boje ili sive na crne ili sive pantalone.
    Kada skine kosulju vidi se lepota njegovog preplanulog tela sa umerenim maljama na grudima i rukama.
    Nema stalnu devojku. Veliki je zenskaros i zavodnik. :)))))))))

14. ...

odlazi u H&M i pazari košulje za sve pare, jer mu se mnogo dopada ideja

Ne šalim se, obavio :)

15. Presrece devojke u mraku u tamnim ulicam i onda ih besomucno siluje danima,sve dok mu ne dosadi.E onda ide na sledecu zrtvu i tako sve u krug.
    Ili to bese onaj film od sinoc?

16. lici na pravog sreckovica...

17. Zivi u selu a voleo bi da zivi u gradu.Tome i ovaj nick.Zove se onako urbano seljacki Milutin,Miodrag,Vlastomir,Strahomir,Strahinja,Vucina i tome slicno."Ko je smestio zeki Rodzeru" mu je omiljeni film.....

18. Nizak, nerazvijen momak, hobi mu je da ide po forumima i lozi ljude da je bodibilder. Ne razlikuje ljude po polovima, misli da je citizen musko.

19. Osrednje visok tip, s pivskim stomakom. Voli otic' s rajom negdje u sumu, ispec' jagnje i zaliti s gajbom pive. U slobodno vrijeme zajebava posten narod.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.