Kako izgleda u realnosti?

1. Uvek primećen jer tako želi. Vazda duhovit jer tako najlakše "prolazi". Nosi majice tamnih boja, prezire dezenirane pantalone. Mlatara rukama dok hoda i toga nije svestan. Sport mu nije jača strana jer ne želi da se znoji bez preke potrebe.
    Spada u ljude koji mogu da vode razgovor sa više osoba, na više različitih tema istovremeno. Sluh mu je jača strana.

Facofaco, hvala!!!

Maliprste, nisi se ni potrudio da pogodiš. A da imaš neku averziju, vidim, ne trudi se....

2. Gospodja sa minivalom tamne boje kose, cesto seta svog minijaturnog psa parkom, grozi se na omladinu koja nosi pirsinge i okrece glavu na drugu stranu kad ih sretne. Iz nekog meni nepoznatog razloga jedino njoj ne mogu da obrisem definiciju, ma koliko bila nekvalitetna ili trivijalna, sto je prilicno cudno jer ne gajim nikakve simpatije prema njoj whatsoever.

Majav, da je averzija u pitanju ja bih ti to rekao. Ako ne gajim simpatije to ne znaci da imam averziju.

3. U poslednje vrijeme poceo sam da nosim svjetlije majice :)
    Ne mogu da vjerujem koliko si pogodila, a ono u prvoj recenici ne ocekuj da priznam :)

4. mali prst

Decko koji jedino na netu moze da bude "cool" i ta sranja.Nema zivot,jer je po ceo dan na sajtu,ocito, jer zna svaki korak ostalih clanova , pogotovo onih koje ne gotivi jer ga oni napusavaju.Ima erekciju svaki put kada sedne za komp jer jedino tu ima osecaj moci koji ga nevidjeno lozi,jer jebiga,on je mod,sto dalje znaci da ima konstantnu erekciju.
    Zove se Dragan,Goran ili Zoran i gradjen je ko bandera.

i voli ovo da radi http://www.youtube.com/watch?v=Y5KFiCl640I&NR=1

5. Laki
    Zamišljam ga kao tipa srednje visine, nabildovanog (eureka) i koristi puno poštapalica. :) (ne znam zašto) Mislim da ima dobroćudni izraz lica, suprotno svojoj građi i da je pozitivno nastrojen, suprotno svom prethodnom postu. :DD

6. L@ki, lep decko, jakih crta lica, crna, kratka kosa na "jezice". Najcesce nosi kosulje, i uske majice, farmerke cesto zamenjuje pamucnim trenerkama.
    Voli da se hvali, mozda cak i nesvesno, ali u sustini jedan veoma fin i okej momak. Ne voli tuce.

7. Пуфница, фина девојка, са лепим манирима, живи у средини која јој се не свиђа и желела би да се пресели у већи град. Заљубљена је јако и једва чека да оснује породицу. Врло је амбициозна. Солидно грађена и има кратку косу.
    (Морала сам да изменим)

8. Mici, visoka, ima dugu tamno-smedju kosu, prvo sto se na njoj primeti je pogled. Ima odlicnu moc ubedjivanja, dosta gestikulira rukama pri govoru.

9. Pufna se lozi na old-skul modu, jede jagode u enormnim kolicinama, i sanja da postane voditeljka vremenske prognoze na RTSu. Ima friz ala Princ Valijant.

10. Upyr, плавушан, слуша хип-хоп и није га брига за остале. Висок је и воле га рибе, има пуно ортака који га готиве. Раније је био јако повучен ал сад није.

11. Pufna lici na Anu Kokic samo sto ima smedju i loknastu kosu:)Ima dva lepa mladeza na licu,sto mi se najvise svidja.Voli umetnost,dobre patike.Dobar je prijatelj,u stvari odlican,savrsen

12. Kuku, ja plavusan i slusam hip-hop... Bolje da je otislo u topik 'notorne lazi'. :)

Mici slusa samo krajisnicke pesme, Vukove sa Manjace, Jandrino Jato i ostale munje... Ima dugacku, talasastu crnu kosu. Ne voli urbane sredine i uziva u ruskim klasicima. Ne pije alkohol, al' je kofeinski zavisnik.

13. Caki ima smedju, dugu, ravnu kosu, ima pogled po kome je prepoznatljiva, veoma vesela osoba sa veoma izrazenim smislom za humor. Mogla bi cak biti i stand up komicar. Voli pivo, a ponekad ide kroz zivot kao krava kroz kukuruz. :)

14. Их, их, промашио си скоро све...погодио си ово за средину и руске класике и за кофеин....па добро није лоше, али највећа грешка је ово за акохол!

15. Mici je devojka sa naslovne strane,iako ima svega 16 godina.Kada je pogledaju u njene zelene oci,ljudi se prosto izgube u njihovoj dubini....

16. L@ki je nizgled neki mnogo opasan tip, iako se trudi da snagom samo privuče ribe i rastera potencijalne smarače.Izgleda da mu uspeva.

17. Вук није претерано опасан тип али је шармантан. Мисли да се све девојке пале на опасне типове и да апсолутно нема шансе. Не конта да би можда могао да смува нешто ако се само мало потруди и први приђе.

18. Ниска, црна или светло-смеђа.
    Кад јој је досадно, воли да хушка и уме да буде веома злобна, али углавном према онима који су то заслужили. Ко се њој свиди, нема другог избора него да се и она њему свиди.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.