Kako izgleda u realnosti?

1. Хахаххахаха боја косе промашај, ниска и не баш, нисам скоро никада злобна али добро, једино си ово последње погодио, свака част за ову реченицу!

Мајмунолики, висок мршав, смеђа коса, не воли истриповано сруштво, мада му је тако окружење. Јединац је, родитељи су јако брижни према њему. Можда тако не изгледа али романтичан је. Увек спреман да помогне. Некада се понаша размажено и љубоморан је. Мрзи хорор филмове. Мрзи народњаке. Лако осваја девојке које му се допадају.

2. Висок још нисам, ужасно споро растем, али број патика ми говори да ћу бити. Мршав - могло би се рећи.
    Смеђа коса, да. Окружење-да, углавном. Био сам јединац до десете године. Умем да будем романтичан, иако се често правим да нисам. Имао сам фазе кад сам се понашао љубоморно и размажено, али сам згрожен собом у тој фази, па више нисам. Не гледам много хороре, али волим оне "психолошке". Истраумиран сам народњацима, али их не мрзим.
    За девојке си нажалост промашила, увек ми се свиде оне упичкуматерину стидљиве, повучене и неодлучне, што је и највећи проблем. :)

3. Vas dvoje pod hitno u p.m. (private messaging), pa u najbliži hotel ;)

4. sixpack je mlogo dobar frajer, jos nema taj smek da postene duel, ali bice od tog meriksa nesto, da vam kaze Seka :)

5. Prvi prolećni livadski pupoljak...

6. Крупан. Висок или широк (или оба), нисам сигуран.

7. Majmunolik, ali lep ki upisan

8. Иако се многима чини одбојан,Минг је уствари веома честит и добар човек,мада се неће либити да каже оно што мисли и да то заступа до краја.
    Онако,метар и 80,тамна кратка коса,вероватно баскетанерски профил човека.

9. necu da primetim dr-a, posto on ne primecuje mene

10. Energija ima crnu kosu, metar 60 visoka, pomalo neuklopljena u društvo jer je "u svom fazonu". :)

11. lele, pekky, totalni promasaj...cak si me snizio malko :), al' tu si blizu\

pekky ima crnu kratku uredno podsisanu kosu, i gotivan je, osim sto je mnogo pedantan, soba mu je k'o apoteka, to nervira njegove cure, moraju i one da sredjuju kad im svraca :)

12. Energija nije želela da nas pusti da maštamo, pa je okačila svoje postere.

Da me je upoznala, izazvala bi me na dvoboj, a možda bi bio i neki bonux.

13. Није до мене,него до компа који запуцава,па те нисам прметио.

Елем:
    Претпостављам да Енергија има мало дужу светлу косу и да воли да се облачи по мушки.

14. E, moj doktore... Šta reći o tebi.

Mislim da je vrlo gotivan lik, vrlo otvoren i širokouman. Voli mnogo da čita.

15. Pekky

Decko mnogo voli plazma keks.Muvanje devojka uvek pocinje na foru plazma keksa.Vrlo otvoren prema ljudima koje dobro poznaje,prema ostalima notorno hladan o odbojan,covek samo treba da ga upozna.Ali plazma je njegova glavna karakteristika....

16. Лаки, много се шири. људи га или воле или мрзе, нема средине. Мисли да је кул, кул кул.

Е сад овако, обећала дам да ћу да напишем нешто о једном аутору па је ред да то и урадим.

Костја, насмејан лик кога сви готиве. Висок, тамна коса, не обраћа баш много пажњу на своју гардеробу, битно да је чиста. Не нервира га неред и мрзи кад га неко нон-стоп смара о томе како нешто треба да блиста а не да буде штрокаво, дакле није превелики чистунац и вреднуша. Не интересује га школа, много су му битнији ортаци и зајебавање, многе девојке из школе су заљубљене у њега баш због тога што је кул и увек ведар, али он је немаран да би то приметио. Не разуме све женске поступке и не покушава да их сконта, дигао руке човек. Не слуша родитеље и труди се да буде самосталнији, да не зависи од њих. Навише воли кад је залазак сунца а он се извалио и ленчари. Не обраћа пажњу на то шта други кажу, али кад кажу нешто што вређа људе које воли спреман је да скочи и да их брани како зна и уме. Костја те или воли или те не примећује. Воли највише људе који су отворени и комуникативни, може лако да се веже али кад се наљути то је крај. Кулира до максимума и нада се да дан када ће морати да се уозбиљи неће доћи ускоро. Има самопоуздања и сме да приђе девојци први. Нервирају га девојке које се само љуте и дуре и не прија му њихово друштво. Има чудну фацу, али симпатичну на неки начин. У стању је да се улагује људима док не пристану на све што тражи. Воли животиње и спорт. Воли да једе све не воли цвеклу диње и пихтије. Воли мерак и кафану, може доста да попије. Колико год да је неозбиљан у истој тој мери уме да буде и озбиљан.
    НО СИКИРИКИ БРЕ!
    П.С. Људи, леп дечко! :))))

17. bas bih volio neko mene da opise, da cujem i to cudo :D

18. Evo, Smarko, da probam ja... :)
    SMarko je srednjeg rasta, ima tamnu kosu, nosi starke i skejterske patike. Uvek je nasmejan, ima specificna smisao za humor, ponekad je malo naivan, a mozda samo deluje tako... Ima veoma pozitivan pogled na svet. Voli kad je okruzen ljudima, guzve, sladoled. Ne voli pesacke prelaze! :)

19. tu i tamo, pufno :) eto neka bude 50% da si pogodila :) svidja mi se ovo kad neko pokusa da me opise :)

20. A ko ih voli? Braća Albanci, carevi, ni semafor diljem države nemaju, problem rešen. :)

Pufna je bila nitsmrdljivomirišljavo lepa u srednjoškolskim danima, tek dovoljno da joj kolege drugari ne satru samopouzdanje do poslednje niti ionako labilnog kroja. Uvek je smatrala sebe za inteligentno biće, ali to nije koristila da sebe etiketira zarad lakšeg razlikovanja od okoline. Ona je Pufna, i to zna. Za vreme studija je tako procvetala, da su se prokleti fenseri vratili strejt korenima svojih predaka i počeli beskompromisno da je vole. Ona, iako zadovoljna svojim izgledom, kako nije bila ružna ni kao dete, ovo joj nije palo kao kakva sudbonosna promena, te je nastavila da pije mleko iz tetrapaka u parku i loži se na simpatiju iz detinjstva. Izgubila je nevinost, nije joj bio neki poseban filing...za sebe neće reći da gaji dete unutar sebe, jer prelaznu razliku između doba nikada i nije osetila. Previše lepa da bi je voleli, previše sopstvena i new-age neprogresivna da bi je mrzeli...poštuju je. Sanjaju je. Ona je...

Pufna

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.