Kako izgleda u realnosti?

1. Ja barem imam potencijala da razvijam svoju umetničku ličnost, samim tim i razlog za "nabujali kvazi umetnički ego", za razliku od tebe, kreativca u pokušaju. Maco, kad za nešto nisi rođen, jebiga, to je kraj, pomiri se s tim da sve radiš lošeg kvaliteta. I svoje frustracije ne iskaljuj na meni, ljubomorni kompleksašu.

2. opaaaaa...
    ma uživaj. i sama znaš dobro da JA ZNAM.

3. Znam, dovoljno znam.

4. Jebote. nisam zna da je http://vukajlija.com/recnik/autori/453 tako dobra riba i da je čak i igrica napravljena po njoj.

http://image04.webshots.com/4/8/63/87/164686387lVhnoV_ph.jpg

5. Sačekaj, izgubi se slika.

6. Neće nešto, zabagovalo.

7. A sta mislite, kakav sam ja?

8. ti s debeo, volis da pijes i vozis kamion

9. I pomalo mrtav, zaboravio kolega da napomene.

10. Prvi put vidim ovu temu. A pola ste pobrisali, bas ste pripadnici homoseksualne populacije, tj. pederi.

11. Tulumbac, dako ja tebe zviznem lepezom sa Svarovski kristalima i lila boje, pa ćeš viđet' ti ko je peder.

12. Sve nekako i da shvatim, ali sto mrtav?

13. Mozda ovo "Cutura" povlaci za sobom neke konstatacije o unistenoj jetri, sta ja znam... :)
    Tulume, a ako mu jos dobacim neki dzempercic lila boje da te udavi s njim, vidices ti...

14. Мислим да је Нео преамбициозан и да покушава да учини много штапем и канапем иако зна да му тај авиЈон никада неће полетети.
    Ако смем да кажем своје мишљење :Д

15. En Doteru, pa ođe se tuđe mišljenje cijeni i poštuje, naravno da mo'š da ga podijeliš s nama. Zajebavam se, koga boli kurac za tvoje mišljenje. :)

16. Kako mene zamisljate? (nadam se da me ne zamisljate dok mastrubirate kao ja vas)

17. Evo ja da opisem sve clanove s kojima sam imala nekakva posla(nema veze sa seksom):

Nemanja_Proud to be-turbonarcis,nacionalista,psihodelija(obratite paznju na samo jednu definiciju),mamina maza(def.ljubi ga majka)
    thunder_templar-vecito razocarana osoba
    Barracuda-hodajuci smajli(molim da to neko definise)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.