Top Gear
  • j

Da li pratite? Ja pogledam s vremena na vreme, tj. kad naletim. Bude dosta zanimljivih stvari. Želeo bih da podelite svoja mišljenja o Top Gear-u ovde sa svima.

• Луди Чак

Top Gear je keva, gledao sam skoro sve epizode koje su kod nas pustane na Ultri i jos mnogo na youtube-u. Najbolja emisija o automobilima ikad! Neki ljudi ih ne vole i kaze da nisu profesionalni i da forsiraju Britaniju, ali realno to je vise humoristicka emisija nego o kolima, a posto obozavam britanski humor i aute, to mi dodje nesto kao dve muve jednim udarcem.

• j

baš vala! sad sam gledao i iskidao se od smeha

• kizo

Najdojajnija ona epizoda u Južnoj Americi.

• brainiac96_Dio

NAJBOLJA EMISIJA U ISTORIJI ČOVEČANSTVA!!!
    JA SE KUNEM U DŽEREMIJA:D

• Ritchie ♣ B

James May najjaci

• j

Najdojajnija ona epizoda u Južnoj Americi.

to je sad bilo na b92, to me je podstaklo da otvorim temu

• n

Imam skinutih svih 16 sezona, sa svim specijalima, odgledala x puta svaku epizodu.
    Imam par brojeva časopisa Top Gear.
    JEBENO OBOŽAVAM!!!
    :fanatik:

• brainiac96_Dio

@church pub
    Jel ima neki torrent na kome su sve sezone, ili mora jedna po jedna?

• Луди Чак

Imao sam ja torrent i krenuo da skidam, 52 GB koliko se secam. Odustao sam zbog mesta, bolje da pogledam na youtube ponekad, stvarno ne mogu da zauzimam toliko prostora.

• n

Ja sam šibnula na eksternu od 1,5tb ali imam i na diskovima prvih 14.
    Ja sam davno skidala sezonu po sezonu :)

• brainiac96_Dio

Ja imam eksternu od 1tb, tako da imam mesta :D

• Луди Чак

Po meni su specijali najbolji, pogotovo onaj u Boliviji i Vijetnamu.

• StrajaKg

Top gear je najbolja i najgledanija emisija o automobilima ikada. Ja ih obožavam. posvetio sam im i definiciju, kucajte top gear u pretrazi imaju ih nekoliko. Jedina zamerka što je malo više izrežirano, svaka reč i pokret ali je opet duhovito ako ne sitničarimo.

• Фатман

haha, baš je kul. Gledam na netu često. Kul mi je kad su pokazali Amerima da može da se stigne do severa Vijetnama. xxD

• Л0Л

Američki specijal JEBE koliko su se israli po Amerima to nije normalno....

• Фатман

Da, da... msm, da je pominjano da je USA jedina zemlja gde se oni ne prenose. .)

• GM

Мени онај матори гизер иде на јетру. А ни онај Брејнијак није ништа бољи.

• M

vrh su, jedino me ponekad iziritira kad uzmu Lambo, ferari ili bilo koju dojajnu limuzinčinu, i ako oni privatno ne simpatišu taj avto, u stanju su da se iskenjaju po njemuuu...da mi dođe da se zapitam kakvo govno ja vozim od auta kad on bmw 7 nađe tolko zamerki

• Фатман

Meni malo smetaju njihovi stereotipi koje živopisno prenose u putujuće epizode. Npr. u Rumuniji su samo cigane snimali, a naravno, tamo ima još svačega osim ciganskih mahala.