Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Ja ne znam da si pao. Jesi li bio trezan?

2. Ма био код рибе, и биле неке степенице доле, скроз залеђене и ја полако 1 по 1 , и код 7. паднем скотрљам се, крваве ми руке целе биле, и позовем такси и одем кући

3. Mogao si kičmu da polomiš ludače.

4. Мого сам, ал нисам :)

5. Seljanijo idite glasajte i ne zaboravite da vas poprskaju po prstu da znaju da ste glasali da ne bude dvaput :/ i da... glasajte za mene :D

6. Гласајте за мене !

7. Ja sam teo Džamki al ti reče da nisi PANDAN... Ne može se onda arčer da bude mod...

8. хахааххаха

9. Džanki bi onda zaključavao temu kad god on postuje. Ne može.

10. E ja predlažem Džamkija jer modovi ne mogu da pobede :DDD

11. Не бих закључавао, има 3 мода која закључавају, ГЛАСАЈЕ ЗА МЕНЕ

12. Al' Džanks da si mod ne bi mogo da pobediš više nikad...

13. Ima logike, Lol...sviđa mi se kako rezonuješ!

14. Ау брате....и то што кажеш

15. To bre staklena predloži me :DDD

16. Hahaha ajde, i koga još? :)

17. mene tri puta :D
    Napiši SAMO L0L L0L JE KRALJ!!!

18. http://vukajlija.com/forum/teme/20048?strana=1#post_976038

ХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХХАХАХААХАХ

ПОГЛЕДАЈТЕ АХХААХАХАХ

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.