Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
imal' neka da je slobodna...
mlad visok, smeđe oči...
gay stop...
ljolj, dobro je za ucene. :) Šalim se, sve mi je jedno, ali mi nekako tekst ide uz avatar, pa reko da stavim :) Ljolj
Voliš sve što vole mladi...:))
Baba neke helanke, kecelju i obavezno pletene čarape, to nikako da ne zaboraviš.
Madafaka, a za šta ti treba? Ako je za utovaranje uglja, evo ja sam slobodna! :)
dobro sam Nadžak...
a šteta neću te videti,verovatno neću doći...
Ha! Volim vas.
Pozdrav za moju ženu! Draga, doći ću kući za par godina, i dalje lovim lavove po Sibiru. :*
Električar, baš si mi fini. Skroz. :))
Teta Gogo, otidi na onu temu...kontam ja zašto si se obradovala ovo "klinji"... :)
Одо да се купам
ma jok, za neko jebade!
Baba neke helanke, kecelju i obavezno pletene čarape, to nikako da ne zaboraviš.
Jel ti to neki čudan fetiš? :P
dobro sam Nadžak...
a šteta neću te videti,verovatno neću doći...
E pa ne moraš, ionako će me neko ubiti na putu do grada je l će misliti da sam pobegla iz ludnice ako obučem ovo što je elek predložio...
Joj,Myth,alaj si naopak i ti! :)))
E to ne praktikujem...ja se čuvam za onog pravog. :))
Staklena je netaknuta u dušu.
haha, pa nek elek dođe po tebe...
Beži Myth, samo ti beži. Ali nećeš daleko, spoplešćeš se na nekoj krivini.
Ma jok Baba, nego etno restoran pa zato.
a onda Kaboom!
A šta ćeš ti da obučeš,elektro?
kablove će on!
Hahahaha, kume i malu antenu da staviš na glavu!