elek ako dolaziš po mene, može samo na tronitetu ili bicklu, ja imam strah od motornih vozila, lečim se već dugo zbog toga ali jbg i dalje idem rolerima na fax i to...
Maj litl hani, vrlo rado ću se vratiti kući. :))
Al prvo isteraj Džankija iz mog kreveta! Video sam ja na forumu...kako me kleveta...sigurno te je i tešio i sve... :(
elek ako dolaziš po mene, može samo na tronitetu ili bicklu, ja imam strah od motornih vozila, lečim se već dugo zbog toga ali jbg i dalje idem rolerima na fax i to...
Ja standardno crnilo. Zna reme.
Oko vrata? :))
Samo ti lutaj po Sibiru, hani, a mene ko šiša... :))
Reme, što si promenio avatar, ne mogu da te prepoznam? :)
Gogo, nismo se videle 100 godina! :))
Reče čovek koji me juri sa giljotinom na sklapanje. :)
Ta mante giljotinu, vidite da sam prešao na rumunski kalaš.
Nismo,FMN,nikako da se "utrefimo" :)))
Jesi li mi ok? :)))
To šta ćete da obučete, još ćemo da vam javimo u zavisnosti od toga gde rezervišemo.
A vas dvoje ste u bračnoj zajednici, može biti? Auuuuu, svašta se izdešavalo onih meseci dok sam bila odsutna sa sajta. :)
Maj litl hani, vrlo rado ću se vratiti kući. :))
Al prvo isteraj Džankija iz mog kreveta! Video sam ja na forumu...kako me kleveta...sigurno te je i tešio i sve... :(
Jesam, jesam, sve je super :)) Ti? :)
Jo elektro, to ima domet 1km...maksimum 2...a ja begam u sekundi me nema. Već na Kineskoj granici. :))
Myth Dzankee je u mnogim krevetima, to je rutina...
Da skujemo i svoju odevnu kombinaciju za taj etno-restoran što predlaže elektro,jer ćemo da im se uvalimo u goste? :))
nat zar se ne ide u onaj kafić u 29-om? Baš me briga, ja dolazim u crnom kao prošli put.
Jesmo, Staklena, još uvek :))
Hani, nije Džanki u našem krevetu, ne brini :)) Ima on već dovoljno kreveta u koje bi da uskoči, je l' tako, Džanks? :))
FMN,znalo je biti i bolje-al' nema veze,ima dana :))
Gde god se ide, svejedno. :)
Ja dolazim u crnom, da se ne razlikujem od električara. A i lakše je nestati u mraku.
A kontam da mi neće biti žena tamo, tako da će biti kul. :)
opet ces da glumis gargamela?
Kume, u tu svrhu, rado ću ti pozajmiti mačka! A mo'š i da ga zadržiš...