Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
De,sad na parove razbroj s' ! :)))
Da se organizujemo! :))
da s lepo obučeš lolololo nadžaaak KUPIĆU TI OGRLICE OD BISERA NANULICE I KOLAČE I BOMBONE ZA POLJUBAC SVE ĆU DA TI DAAAAAAAM lolololo
1.
Reme, dobar ti je avatar. :))
2.
Ja kol'ko vidim, ovde mi se samo Šalabajzer obradov'o čojek kako valja. Ovaj elektro oće da me smakne, staklenu slabo poznadem...Džanki mi skače na ženu, kad nisam tu...Goga mi je fina, što jest jest. Teta Goga. :))
Inače, ajd redom...kako ste mi? Šta ima novo? :)
e staklena aj mi otiđi na profil i vidi šta piše ispod avatara. :)
Користе МЕ ДА МЕ да не би биле саме
МОГУ ДА ДОМАМИМ И ЊИХОВЕ МАМЕ
Nema na čemu Laki brate :)
Brate ozbiljno te pitam, zaboravila sam gde se ide, je l da dođem fazon u trenerci ili dopičnjaku? hahahahaha
E ovaj Dzankee koliko jebe, ne znam kako do sad nije završio na urgentnom...
Myth,pa ko može tebi da se ne obraduje? :))
u dopičnjaku mwa mwa
ja ništa ne radim, igra mi se PES, ali mi je žao da idem kad nas je u ovolikom broju :)
šta vi radite?
kako ste?
Evo mi ga muž! :))) Napokon! :)) Poz svima :)
Myth ja svakoga hoću da smaknem, sad koga stvarno smaknem dobro je. A obradovao sam ti se, lovačke mi sreće.
Reme, što nisi rekao da imaš želju? Nešto bismo sredili...
Наџак, то је зато што имам ВЕШТИНУ
Reme, koj' će ti moj u životu takva obaveza? Em moraš da se drndaš na naloženim klincima, em ti niko ništa ne plaća. Jebeš ti to. :)
FMN!!! :)))**
madafaka hvala na pitanju dobro smo ja sam učila ceo dan i sad pitam reme-a šta da obučem u subotu a on me zajebava. kako si ti? jel sve ok? ljubimo teee :)))