Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. imal' neka da je slobodna...
    mlad visok, smeđe oči...
    gay stop...

2. ljolj, dobro je za ucene. :) Šalim se, sve mi je jedno, ali mi nekako tekst ide uz avatar, pa reko da stavim :) Ljolj

3. Voliš sve što vole mladi...:))

4. Baba neke helanke, kecelju i obavezno pletene čarape, to nikako da ne zaboraviš.

5. Madafaka, a za šta ti treba? Ako je za utovaranje uglja, evo ja sam slobodna! :)

6. dobro sam Nadžak...
    a šteta neću te videti,verovatno neću doći...

7. Ha! Volim vas.

Pozdrav za moju ženu! Draga, doći ću kući za par godina, i dalje lovim lavove po Sibiru. :*

Električar, baš si mi fini. Skroz. :))

Teta Gogo, otidi na onu temu...kontam ja zašto si se obradovala ovo "klinji"... :)

8. Одо да се купам

9. Madafaka, a za šta ti treba? Ako je za utovaranje uglja, evo ja sam slobodna! :)

ma jok, za neko jebade!

10. električar

Baba neke helanke, kecelju i obavezno pletene čarape, to nikako da ne zaboraviš.

Jel ti to neki čudan fetiš? :P

11. madafaka sit

dobro sam Nadžak...
    a šteta neću te videti,verovatno neću doći...

E pa ne moraš, ionako će me neko ubiti na putu do grada je l će misliti da sam pobegla iz ludnice ako obučem ovo što je elek predložio...

12. Joj,Myth,alaj si naopak i ti! :)))

13. ma jok, za neko jebade!

E to ne praktikujem...ja se čuvam za onog pravog. :))

14. haha, pa nek elek dođe po tebe...

15. Beži Myth, samo ti beži. Ali nećeš daleko, spoplešćeš se na nekoj krivini.

Ma jok Baba, nego etno restoran pa zato.

16. Beži Myth, samo ti beži. Ali nećeš daleko, spoplešćeš se na nekoj krivini.

a onda Kaboom!

17. A šta ćeš ti da obučeš,elektro?

18. Hahahaha, kume i malu antenu da staviš na glavu!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.