Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
elek ako dolaziš po mene, može samo na tronitetu ili bicklu, ja imam strah od motornih vozila, lečim se već dugo zbog toga ali jbg i dalje idem rolerima na fax i to...
Ja standardno crnilo. Zna reme.
Oko vrata? :))
Samo ti lutaj po Sibiru, hani, a mene ko šiša... :))
Reme, što si promenio avatar, ne mogu da te prepoznam? :)
Gogo, nismo se videle 100 godina! :))
Reče čovek koji me juri sa giljotinom na sklapanje. :)
Ta mante giljotinu, vidite da sam prešao na rumunski kalaš.
Nismo,FMN,nikako da se "utrefimo" :)))
Jesi li mi ok? :)))
To šta ćete da obučete, još ćemo da vam javimo u zavisnosti od toga gde rezervišemo.
A vas dvoje ste u bračnoj zajednici, može biti? Auuuuu, svašta se izdešavalo onih meseci dok sam bila odsutna sa sajta. :)
Maj litl hani, vrlo rado ću se vratiti kući. :))
Al prvo isteraj Džankija iz mog kreveta! Video sam ja na forumu...kako me kleveta...sigurno te je i tešio i sve... :(
Jesam, jesam, sve je super :)) Ti? :)
Jo elektro, to ima domet 1km...maksimum 2...a ja begam u sekundi me nema. Već na Kineskoj granici. :))
Myth Dzankee je u mnogim krevetima, to je rutina...
Da skujemo i svoju odevnu kombinaciju za taj etno-restoran što predlaže elektro,jer ćemo da im se uvalimo u goste? :))
nat zar se ne ide u onaj kafić u 29-om? Baš me briga, ja dolazim u crnom kao prošli put.
Jesmo, Staklena, još uvek :))
Hani, nije Džanki u našem krevetu, ne brini :)) Ima on već dovoljno kreveta u koje bi da uskoči, je l' tako, Džanks? :))
FMN,znalo je biti i bolje-al' nema veze,ima dana :))
Gde god se ide, svejedno. :)
Ja dolazim u crnom, da se ne razlikujem od električara. A i lakše je nestati u mraku.
A kontam da mi neće biti žena tamo, tako da će biti kul. :)
opet ces da glumis gargamela?
Kume, u tu svrhu, rado ću ti pozajmiti mačka! A mo'š i da ga zadržiš...