Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Hvala kume, i njega ću da pročitam. :))

2. O, komšija, u pravu si :)) Samo nisam znala da imaš afiniteta prema moderatorskoj funkciji :)

3. Čisto da se zna ono je Mythov blog, moj je sranje.

4. ЏАНК ИЗ БЕК ФРОМ КУПАТИЛО

5. Lolololo ja sam mlad i perspektivan, a pre svega ambiciozan. Mada mi je krivo što ni ja sam sebe ne mogu da prepoznam, kad vrtim komentare.

6. ЉУТИИИ НАЋОООС СВЕ ЈЕ СЈЕБОО СКРОООЗ

7. Doktor je hteo neke pare lake pa mi je presadio čmar od svrake.

8. Ајс Нигрутин...

бтв шта је са Митхом ?

9. Joj Staklena šta sluša tvoooj kuuuuum :) nego staklena dolaziš li u subotu? :)

10. Nemam pojma, znaću sutra.

11. reme samo ponekad Ajsa, kad slušam rep, uglavnom alušam Sindikalce ili C-yu.

12. Ja bolje da ne linkujem šta trenutno slušam.. :))

13. ПОБЕДИТЕ УМЕСТО МЕНЕ

14. Hahahaha kako me nasmeja sad. :)) Nije Borivoje!
    Ajde Dž, pozdrav!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.