Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nemam pojma, pitao je gde si ti, posle se nije oglašavao.
Ae Dzankee C-ya.
Laki je bio na temi za maloletnike, maltretirali smo onu Pametnicu. Neam pojma gde je sad, možda piše defku.
Ej... Pa ovo nije normalno... Više mi se ne živi. Mislim da bi me jedino Laki razumeo... Ode sve u kurac.
Nešto ozbiljno?
Tebe bi, staklena, bilo smešno, ali bi me Laki razumeo... Uh, kako sam sjeban..
Otvori se slobodno.
Teško pao poraz Kiko? Jebi ga. I meni se to dešava, ali sam danas dobio 700 đunti na kladži pa me boli stojko.
Neverovatno, reme, brate moj... Nisam se ovako skenjao odavno...
Mislim, možeš nam reći ako će ti biti bolje..
VEVERICA!
Reci, Storma? :) Ta sam. :)
Ljudi, ae izvalite neke fore da se malo smejemo. Meni ne dolazi inspiracija...
Evo, ja slušam ovo i smejem se:
http://www.youtube.com/watch?v=vwxH9gN-jpo
E stigao Laki. Opet napadamo maloletnice.
Evo ja ću vic :
Trči Bosanac, zape pa pade.
Nema smeha Kiko, samo dva vinjaka jedan deprozepan na svaka tri sata.
Pu, al'm ste duhoviti. Saću ja napišem nešto kul, samo da mi sine.
fsdgadsgdsgdgadsgdsfs
Шта је било Кика брате , нешто си сјебан?
Kako se zove dete nilskog konja i pustinjskog pacova?