Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Aj lav Peru Kojota. Pera Kojot Supergenije sabija.

2. E ovo nije u redu. Napisah dve definicije i obe imaju malo glasova, al pogotovu ova što sam je poslednju napisao, a već je na trećoj četvrtoj strani.

3. Реме, хвала ономад за подршку и оно силно слагање! :) Што се дефиниција тиче, мислим да то нико више не чита.

4. Reme, ja te ocenila odavno... Šteta, zaista.

5. Стаклена , оцени мене!

6. LAKI, OCENJUJEM TE. JESI LI ME OCENIO, LAKI?

7. Gde beše slaganje, za šta sam ti pružio podršku. Ne sećam se. Ispisak 3500 komentara na ovom forumu, a na forum dolazim poslednjih par meseci.

8. ДЕЛИМИЧНО!!! АЛИ ОЦЕНИЋУ ТЕ СУТРА СВЕ!!! САД МОРАМ ДА ЛАЛАМ!!! ПОЗДРАВЧИНА!!!

9. PIŠA MI SE, NA OČI NE VIDIM. ODOH DO TOALETA, VRAĆAM SE BRZO.

10. Лаку ноћ, Лаки! :)
    Их бре, Реме, па ти си излапео! Ономад кад су нам дечаци били бановани и кад су им бриснуте дефке. :)

11. Laki, tebe nikad neću pročitati, previše si pisao. :)
    Evo, lupiću ti pluseve na par strana, da se ne zajebeš i prijaviš lajk. :))

12. Postovi na forumu 20985

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.