Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Nisam ocenio električara. Sad će da bude obavljeno.

2. Lololo sad se setih mila, nego od tad sam napisao preko 1500 postova, tako da sam izlapeo malo lololo :) tad smo ti i ja bili najžustriji. Koliko sam se ja ganjao sa Surovim tada, čak i preko pvt-a.

3. Кика се вратио! :)

4. Električar, ocenio sam ti samo prvu stranu. Sutra ću ostalo, imaš, brate, mnogo...

5. Добро је, Реме, ниси скроз, чим мо'ш да се сетиш. :)

6. Sad ću da se bacim na Miline definicije.

7. Само се ви зајебавајте! :))

8. Hahaha Kiko nemoj da se mučiš bez veze. Nema ništa pametno kod mene.

9. Kume, ja ću tebe detaljno da čitam. :) Sutra, prekosutra..
    Laki dobio na prvih 10 strana pluseve. Dosta za danas.

10. Elektro, iskreno mislim da imaš dobre definicije, bar na ovoj prvoj strani. Svaka čast.
    Mila, izlupah ti plusiće, ali one duže definicije ostavih neocenjene jer me mrzi da čitam nešto što ima više od 5 redova.

11. JA JEDEM ČOKOLADU SA RIŽOM! MNOGO JE DOBRA!

12. Kumo i ja bih tebe voleo da čitam. U svakom smislu hahaha.

E hvala Kika, zato bolje počni od ovih novih defki, bolje su od starih.

13. Hahahahahahahaha koji si lik!

14. Елек има супер дефке! Чак сам "Буђони" једном и предлагала за одабране, али ништа се није здесило. Мада, памтим му кад ми је једном претио, тако да нећу много да га хвалим! :))
    Кика, ја сам ти оне старе раније читуцкала. Али, колико видим, има и нових.
    Па нисам ја знала каквим се ви стварима овде бавите! :)))

15. ČOVEČE, OVA ČOKOLADA MNOGO BRZO NESTAJE...

16. Mila, moje definicije bolje nemoj da čitaš. One stare sam pisao bez ikakve inspiracije i nisu za kuac, a one koje su bile dobre su mi obrisali. Sad ništa dobro nije ostalo...

17. Pfff ja nema kome nisam pretio ovde. Osim Lakiju i Kiki, njima ne smem. Inače ovi ostali su smešni.

18. Не вреди ти сад! :)
    А и мислим да ће ти вратити дефке, кажу модови да је то само привремена казна.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.