Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Елек, немој Шиба да те чује! :))

2. Slobodno, elekto, ionako ti ne mogu ništa preko neta. :)

Mila, meni ništa i ne znači da mi ih vrate. Obrisali su mi ih zgob naloga koji nije moj dupli... Neću nikoga da molim i da gubim vreme da bi vratili te definicije.

3. Знам ја све, Кика. :) И нико није рекао да треба да молиш. Сами модови су то навели као "привремену меру". Тако да мислим да ће ти дефке бити враћене.

4. Da Šiba...a realno ko bi vas sve upamtio.

5. Meni neće, zato što sam ja Kika boy. Ja sam zloća ovoga sajta. Okačili su me tom prilikom na stub srama, tako da mislim da je to trajna mera.

6. u cemu je fora ove igre, ne kapiram.. help..

7. Fora je u tome da što više kenjaš i da budeš poslednji kad modovi zaključaju temu.

8. Poslednja! Laku noć.

9. Ето ти сад! Не, ја колико сам разумела, нису ти обрисане дефке због лајка, већ због, како је то један од модова рекао, "пуштања муда у шкакљивом тренутку". :))) Или тако нешто.

10. Лаку ноћ! :)

11. Ja sam na onom usranom stubu pročitao da je pisalo zbog lajkovanja samog sebe..

12. Ма да, знам. Чекај, покушаћу да се нађем где сам прочитала ово што сам ти рекла.

13. Gde svi odoše odjednom?

14. Mrrrnjau... Frrr!!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.