Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
staklena, ali ja sam opet gladan, tako da nema razloga za tako nešto...
ĆU POBEDIM! ČU ISTOVARIM SAV UGALJ!
Zato što zamalo dumrem od elektrolizu zbog bala koje su počele da gmižu po tastaturi. Eto zašto. Polako bre s tim visokokaloričnim slikama, ne možemo svi to da preživimo ;)
To je zato što si prase, da ne kažem nešto pogrdnije. :)
JA ISTOVARUJEM UGALJ! SVI NAVIJAJU ZA MENE. ORI SE: KIKO, MASTORE! KIKO, TOVARI!
JA ĆU POBEDIM!
KIKA JE VREDAN!!!!
staklena, izvini, da ti nisi vegetarijanka, pa sam te uvrijedio sa mojim jedenjem mesa?
Evo me! :)
Ta, nisam ti valjda nedostajala? :)
Nisam bre, nego sam na dijeti, ili tako nešto. :))
KIKA JEBE!
Pa siđi sa dijete, jedi nešto kalorično, pa se vrati na nju...
Neka, neka... mrsila sam za praznike, sad je vreme za detoksikaciju. :)
Zato što zamalo dumrem od elektrolizu zbog bala koje su počele da gmižu po tastaturi. Eto zašto. Polako bre s tim visokokaloričnim slikama, ne možemo svi to da preživimo ;)
Messalina, dušo, ja sam na dijeti, šta ja da kažem? :) Za doručak sam jutros pojeo 2 kivija!
Pa... Jeste mi nešto falilo dok tebe nije bilo... :)
staklena, šta ti je to detoksikacija? Hoćeš da kažeš da ispuštaš gasove, ili u narodu poznatije, da prdiš?
PEKI, ti me razumeš! :)
A šta tebi može da fali?
Ti si uvek zauzet! :)
Dijeta nije humana stvar! Ali mooooram se pridržavati ili ću postati šetajuće bure sala! Ili tačnije, da ne budem više šetajuće bure sala. :))
Vidi sinak, nije to jedini vid detoksikacije. :) Dovoljno je smanjiti broj unetih kalorija i masnoća, ostalo će se metabolisati. Tako to ide kod zdravih ljudi.
Jacka, ruke su mi prljave od uglja, pa mi je trebao neko da mi obriše znoj sa čela. Ne valja kad se znoj slije u oči...