U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kod mene se sve metaboliše, koliko god kalorija i masnoće požderao :) a doktorica kaže da sam zdrav kao konj...
To je zato što imaš brz metabolizam, a ja nisam te sreće, pa moram da pazim. :)
Staklena, radiš trbušnjake?
Slabo, lenja sam. :) Ali planiram da se aktiviram, i to uskoro. Trbušnjake zbog kičme, prvenstveno.
Ne valja, oće da štipa... :)
Pa jel nije to mogao neko drugi? :)
Jes, brz metabolizam pa ne mogu da nabacim masu nikako... Zato su me roditelji i poslali na faks, da me menza hrani... Moram da krenem na neku borilačku vještinu kao Kika, onda ću i ja da jebem...
: pušta prigodnu muziku - Žene, dođite na mene, dođite na meneeee! :
Ja imam period kada mi se ništa ne jede, ali i onaj drugi, žderački... Taman da neutrališe onaj prvi! :)
Nećeš se ti 'leba najesti u menzi... :)
http://www.youtube.com/watch?v=7fD2UNjStJk
Jacka, pa niko neće. Svi su zli prema Kiki...
ЈАНКО СЕ ВРАТИЈО
Ijao, mukice moja... Kakvi su to ljudi.
Dođi di kod mene... :)
staklena, menza je samo paravan... redovno idem po ručkovima kod drugarica, i kod drugova, kad im mama kuva :)
EDIT: messalino, sad moram da pustim TAP-ovce :D
Још није закључано ауу
Кика прочито сам ти све дефке...
Стаклена , ти си на реду....
Loki.... ti li si????
Laki, ja sam tebi pročitao nekoliko strana. Ostale ću kasnije..
Jacka, jedino si ti dobra prema meni...
To je druga stvar... :) Dobro sam upoznata sa blagodetima koje menza može da ponudi, pa iz iskustva pričam. :)
Džanki se vratio, L@ki se vratio...
Mora da vodim evidenciju! Pišem neopravdane! :)