Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Kod mene se sve metaboliše, koliko god kalorija i masnoće požderao :) a doktorica kaže da sam zdrav kao konj...

2. To je zato što imaš brz metabolizam, a ja nisam te sreće, pa moram da pazim. :)

3. Staklena, radiš trbušnjake?

4. Slabo, lenja sam. :) Ali planiram da se aktiviram, i to uskoro. Trbušnjake zbog kičme, prvenstveno.

5. Ne valja, oće da štipa... :)
    Pa jel nije to mogao neko drugi? :)

6. Jes, brz metabolizam pa ne mogu da nabacim masu nikako... Zato su me roditelji i poslali na faks, da me menza hrani... Moram da krenem na neku borilačku vještinu kao Kika, onda ću i ja da jebem...

7. Kod mene se sve metaboliše, koliko god kalorija i masnoće požderao :) a doktorica kaže da sam zdrav kao konj...

: pušta prigodnu muziku - Žene, dođite na mene, dođite na meneeee! :

8. Ja imam period kada mi se ništa ne jede, ali i onaj drugi, žderački... Taman da neutrališe onaj prvi! :)

9. Nećeš se ti 'leba najesti u menzi... :)

10. Jacka, pa niko neće. Svi su zli prema Kiki...

11. ЈАНКО СЕ ВРАТИЈО

12. Ijao, mukice moja... Kakvi su to ljudi.
    Dođi di kod mene... :)

13. staklena, menza je samo paravan... redovno idem po ručkovima kod drugarica, i kod drugova, kad im mama kuva :)
    EDIT: messalino, sad moram da pustim TAP-ovce :D

14. Још није закључано ауу

15. Кика прочито сам ти све дефке...
    Стаклена , ти си на реду....

16. Loki.... ti li si????

17. Laki, ja sam tebi pročitao nekoliko strana. Ostale ću kasnije..

Jacka, jedino si ti dobra prema meni...

18. To je druga stvar... :) Dobro sam upoznata sa blagodetima koje menza može da ponudi, pa iz iskustva pričam. :)

19. Džanki se vratio, L@ki se vratio...
    Mora da vodim evidenciju! Pišem neopravdane! :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.