U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Електро поздрав бајдвеј..
Ма кулирање цео дан, нико неће да предаје лекцију
JA ZNAM DA PLIVAM, JA ZNAM DA RONIM!
Mess, meni je bila bolja klopa u Aprilu, samo je gužva neverovatna. Češće sam se gledala sa bečkom. :)
FMN, meni se čini da su sobe u Aprilu dosta slične vašim u Patrisu?
Електричар је СКРИВЕНИ ДИЗЕЛАШ
PozZ elek!
Mooodooovi!!! Kakav je ovo naslov kad je ovo očito kulinarska tema noćas???!!!
Zahvaljujući nutricionisti iz menze, ja sam u odličnoj formi :) I zaobilaze me prehlade redovno... Čim vidim kiseli kupus, moj je... A i na manje popularna jela stavljaju bolje komade mesa... Savjet iskusnijih korisnika menze koga se pridržavam od prvog dana...
Znači ovaj rad
http://www.youtube.com/watch?v=GKgjXSQ-FCU
И овај рад
http://www.youtube.com/watch?v=33a71Ldbp3Y
Mess, svugde u Bgd-u je u suštini ista hrana, ja sam jela u skoro svim menzama... Razlika je samo u dužini reda dok čekaš :))
ИСТИИИ ПОСЕБАНННН СЛОБОДААААААААН
Je l' jeo neko odavde one insekte sa čokoladnim prelivom?
E vidiš, ja kiseli kupus volim, a slabo sam ga sretala u menzi... Padam u iskušenje da te mrzim po treći put. :)
ХААХАХАХАХАХ
Ja sam jeo gumene crve i gumene međedove...
EDIT: staklena, što si tako mrzoljubiva, preseli se u NS i riješen problem :P
Možda i hoću, ali ne zbog menze.. ;)
Staklena, ja sam bila u Aprilu u sobi koja je, čini mi se, u potkrovlju, reče mi drugarica da se one razlikuju od ostalih, a ona nije bila toliko slična ovim našim, šta znam... Pozvana si da dođeš nekad u goste da vidiš kako je :)
Dobro kaže Dub. U NSu je hrana u menzi solidna. :)
jacka, ti nisi iz Bga?
Ja se drogiram.
Крушевац је главни град, јебеш Нови сад и БЕОГРАААД ! АЛЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕ