Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Електро поздрав бајдвеј..

Ма кулирање цео дан, нико неће да предаје лекцију

2. JA ZNAM DA PLIVAM, JA ZNAM DA RONIM!

3. Mess, meni je bila bolja klopa u Aprilu, samo je gužva neverovatna. Češće sam se gledala sa bečkom. :)
    FMN, meni se čini da su sobe u Aprilu dosta slične vašim u Patrisu?

4. Електричар је СКРИВЕНИ ДИЗЕЛАШ

5. PozZ elek!

Mooodooovi!!! Kakav je ovo naslov kad je ovo očito kulinarska tema noćas???!!!

6. Zahvaljujući nutricionisti iz menze, ja sam u odličnoj formi :) I zaobilaze me prehlade redovno... Čim vidim kiseli kupus, moj je... A i na manje popularna jela stavljaju bolje komade mesa... Savjet iskusnijih korisnika menze koga se pridržavam od prvog dana...

7. Mess, svugde u Bgd-u je u suštini ista hrana, ja sam jela u skoro svim menzama... Razlika je samo u dužini reda dok čekaš :))

8. ИСТИИИ ПОСЕБАНННН СЛОБОДААААААААН

9. Je l' jeo neko odavde one insekte sa čokoladnim prelivom?

10. E vidiš, ja kiseli kupus volim, a slabo sam ga sretala u menzi... Padam u iskušenje da te mrzim po treći put. :)

11. ХААХАХАХАХАХ

12. Ja sam jeo gumene crve i gumene međedove...
    EDIT: staklena, što si tako mrzoljubiva, preseli se u NS i riješen problem :P

13. Možda i hoću, ali ne zbog menze.. ;)

14. Staklena, ja sam bila u Aprilu u sobi koja je, čini mi se, u potkrovlju, reče mi drugarica da se one razlikuju od ostalih, a ona nije bila toliko slična ovim našim, šta znam... Pozvana si da dođeš nekad u goste da vidiš kako je :)

15. Dobro kaže Dub. U NSu je hrana u menzi solidna. :)

16. jacka, ti nisi iz Bga?

17. Крушевац је главни град, јебеш Нови сад и БЕОГРАААД ! АЛЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕ

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.