Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
U Patrisu... Jeste malo na lošem glasu, ali nije tako loš, ovde sam već 3 godine...
Joj, nemoj ga više zezati, Džanks, molim te :) Sav se potresao... :)
Ja nemam ništa protiv menze, ali ne bih mogao da jedem tamo jer sam prilično izbirljiv u ishrani.
Jest', i ja se slažem, al' kad su bečke u pitanju. To jedino i valja tamo.
A šta ćemo sa onim batacima od vrapca? :)
Dobro veče arčeri.
Električar!
Da se razumemo, okej je hrana tamo. Ali posle 5 godina ne možeš više da jedeš pire, grašak i žilavu krmenadlu! :)
Struja
Ja sam jednom jeo bečku 23 dana za redom, i 24. dan sam morao da se zadovoljim kobajom u suljpasu :))
KUMEEEEEEE!!
Forget, čula sam da je u Patrisu super zajebancija. Imate i kafanu tamo blizu, odlična je, dolazila sam mnogo puta sa NBG čak do tamo. :) Inače sam bila u Aprilu 3 godine, i prošle godine u Studenjaku.
Dub, po drugi put večeras, čini mi se da te mrzim najviše na svetu. :))
Još jedna stvar zbog koje ne mogu da jedem u menzi je to što nemam određeno vreme za obroke. Jedem kad ogladnim.
Што се потресао ?
eno dali ste mi inspiraciju za definiciju o menzi...
staklena, ali nemoj tako, u BGDu je bolja hrana u menzama, nego u NSu...
lolollolololo imaš tamo par kaVana :)
Dzankee kako u školi, ne fališ se ništa?
JA JEDEM!
Pa, jeste kul, još kad imaš neko svoje društvo, ekstra :)) Ja sam bila u posetama u Aprilu i Studenjaku, ali ipak mi se ovde atmosfera više sviđa, da l' što sam navikla ili nešto drugo, ne znam...
Đavola je bolja, kad bečku viđam samo 29. februara. :)
Ja kad sam prvi put došla u menzu, bila sam oduševljena. Kad inače imaš priliku da biraš između pešes jela? Par nedelja kasnije sam shvatila da je tih pešes jela i sve što postoji tamo zapravo...
Btw, Studenjak ima najveću menzu konza, ako je negde dobra hrana, ovde je. Tako da ne želim ni da znam kakva je na ostalim mestima.