Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. U Patrisu... Jeste malo na lošem glasu, ali nije tako loš, ovde sam već 3 godine...

Joj, nemoj ga više zezati, Džanks, molim te :) Sav se potresao... :)

2. Ja nemam ništa protiv menze, ali ne bih mogao da jedem tamo jer sam prilično izbirljiv u ishrani.

3. Jest', i ja se slažem, al' kad su bečke u pitanju. To jedino i valja tamo.
    A šta ćemo sa onim batacima od vrapca? :)

4. Da se razumemo, okej je hrana tamo. Ali posle 5 godina ne možeš više da jedeš pire, grašak i žilavu krmenadlu! :)

5. Ja sam jednom jeo bečku 23 dana za redom, i 24. dan sam morao da se zadovoljim kobajom u suljpasu :))

6. KUMEEEEEEE!!
    Forget, čula sam da je u Patrisu super zajebancija. Imate i kafanu tamo blizu, odlična je, dolazila sam mnogo puta sa NBG čak do tamo. :) Inače sam bila u Aprilu 3 godine, i prošle godine u Studenjaku.

7. Dub, po drugi put večeras, čini mi se da te mrzim najviše na svetu. :))

8. Još jedna stvar zbog koje ne mogu da jedem u menzi je to što nemam određeno vreme za obroke. Jedem kad ogladnim.

9. Што се потресао ?

10. eno dali ste mi inspiraciju za definiciju o menzi...

11. staklena, ali nemoj tako, u BGDu je bolja hrana u menzama, nego u NSu...

12. lolollolololo imaš tamo par kaVana :)

13. Dzankee kako u školi, ne fališ se ništa?

14. Pa, jeste kul, još kad imaš neko svoje društvo, ekstra :)) Ja sam bila u posetama u Aprilu i Studenjaku, ali ipak mi se ovde atmosfera više sviđa, da l' što sam navikla ili nešto drugo, ne znam...

15. Đavola je bolja, kad bečku viđam samo 29. februara. :)

16. Ja kad sam prvi put došla u menzu, bila sam oduševljena. Kad inače imaš priliku da biraš između pešes jela? Par nedelja kasnije sam shvatila da je tih pešes jela i sve što postoji tamo zapravo...
    Btw, Studenjak ima najveću menzu konza, ako je negde dobra hrana, ovde je. Tako da ne želim ni da znam kakva je na ostalim mestima.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.