Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.youtube.com/watch?v=vEkAxSLGY5I
neko može da prati i modu....
Ja sam lutao po red tjubu, hoćete da vidite nešto?
da električaru...
Ево ја хоћу..........
De si Laki nisam te video 20 minuta...
Au Laki, ti me baš pročitao, temeljno. :)
Laki aj na onu temu, stigla je Pametnica muhahaha.
Ма јок , само 4 од 8 страна , не могу више ........ сутра чу наставити
Ево мадафака , одмарао сам очи од оне зелене пољане :))
http://www.youtube.com/watch?v=775i_ZD7tmQ
hahaha... sad em Dzankee zvao da igramo... kulturno sam ga odjebao...
nema šanse da igram više...
Ahahaha Kiko svaka čast, ovo je jedna od najjačih epizoda!!!
Лаки, ајде ти 1 НА 1
I dalje se mislim da li je razorniji lik Pera kojot ili Tom.
Jaoooooo, Tomiša!!! :)))
Pera je razorniji, Tom uglavnom koristi sirovu snagu.
Haha staklena jel se sećaš kišobrana i one baba kad skoči sa sprata?
Staklena, ko je tebi bolji?
ОТИШО СААААААААААААААААААААААААААААААААААААААМ
Kako se ne sećam, pa slao si mi i link skoro. :))
Ne znam, ne mogu da se odlučim. Kojot je destruktivniji po sebe svakako, a Tom je... Tom. :))
Ae Džankoza, vidimo se.
Baba jebe!!!!