Ко последњи, истовара угаљ (101)

1. Јебига Џокс , немам снаге више за то....

2. Ja ih više volim kad su matoriji. :) Ovako su im nekako..okrugle face!

3. OTIŠO SI E PA NEKA NEKA SU TI SREĆNI PUTI
    ALI DOBRO PAZI DZANKI DA NE PRIMIŠ NEKI KRUTI

4. А шта , видим Дуле 345 као пита за мене, са човеком две речи нисам прозборио , хаха ........

5. Tom i Džeri jebu!

6. E, da vas pitam.. Ima li još uvek u prodaji onih Kinder jaja sa plastičnim omotom? Bila su jedno vreme u prodaji, ako znate na šta mislim.

7. Znam da ima onih klasičnih kinder jaja. Ne znam na koja ti misliš...

8. Ја имам јаја ал нису киндер ....... моја су знојава кад је вручина , и бријем их понекад да буду глатка.........

9. Моје дефинитивно није такво , нема те шарене детаље .........

10. Bogte staklena ti samo sa jebachima vreme provodish

11. Ovaj Laki je istinski car! RESPEKT!!!!!!!!!

Staklena, mislim da ima. Što pitaš?

12. Laki, treba mi za kolače, tako da ta tvoja otpadaju. :) Mislim, u figurativnom smislu.

13. Cara, još nisi nabavio čččččččč ššššššššššš đđđđđđđđđđđ žžžžžžžžž ćććććććććććć ?
    Eto ti, kopi/pejst, pa ubaci gde fali, nemoj se ziljaviš. :)

14. Ima neko macolu od 15 kd?

15. Дал да напишем неку дефиницију.........треба ми идеја ,а сад ми нешто не долази......да напишем бајку о нама са теме?

16. Кико то и Шиба пита стално , нека интерна а? хаха

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.