Идеја за тему је украдена од прошлогодишњег избора за мис вукајлије, али то није битно.
Елем, ево мојих гласова, подстакнутих првом реченицом "Апокалипта" Мела Гибсона (""Велика цивилизација се не може освојити, док се не уништи сама изнутра")
Зато номинујем ауторе идеалне за такву функцију и једнако стабилне и развијене личности као већина тренутог модераторског система:
1.) Гамби - Врло присутан и врло проминентан аутор кога многи поштују (посебно садашњи модератори). Номинујем га пре свега, јер сам потпуно сигуран да ће се сви модератори, посебно кајзерица, сложити да он буде модератор. Он ће бити модератор на многаја љета. Понављам реч модератор и гамби, као мантру, не би ли постао модератор. Има и сат, тако да ће увек бити наштиман на време да делује против неправде (јави се пиро)
2.) Јовичић - Он је човек верник, а зна се да хришћанима треба давати високе функције. Види се да је стабина личност, без менталних сметњи и халуцинација, са потпуно реалном и објективном, самостално формираном сликом о свему, неповршним образовањем.
3.) Тулумбаћ - Није ментално изазван. Рафиниран, отвореног погледа на свет, незаробљен местом у коме живи. Развијена личност.
Ето. Мислим да би ови аутори, уз садашњи систем били заиста пун погодак.
Жао ми је што нисам могао да бирам сајтово обиље лепоте оличено у лику и делу: месалине, топљене леонесе (како већ), лемаје, катије и сличних, али жене не треба да буду на власти.
1. Fejz - aktivan je, ima dobre definicije, ko što neko reče voli sleng, mislim da bi bio dobar da nije njegova temperamenta. Al mislim da bi bio uljudan na tako odgovornoj funkciji.
Gambi možda jeste stara kuka na ovom sajtu, ali mislim da ni on ni Mylyca ne bi bili dobri moderatori iz prostog razloga što u njima prepoznajem samog sebe i većinu svojih mana. :P
Covek kada dodje na vlast ume tesko da se iskvari .
Upamtite ove reci (prorocanstvo) !!!!!!!!!!!!!
TAM - TAM - TAM - TAAAAAM
Iskvare i ljudi prema njemu.... Ali ne mora da znači to, novi modovi koji su odabrani skoro se nisu toliko promijenili... Neki uopšte
1. doctorB
2. kosmopolita
3. Melkijades
1. Francky Delevra
2. StrajaKg
3. I žensko, recimo Milica.
Идеја за тему је украдена од прошлогодишњег избора за мис вукајлије, али то није битно.
Елем, ево мојих гласова, подстакнутих првом реченицом "Апокалипта" Мела Гибсона (""Велика цивилизација се не може освојити, док се не уништи сама изнутра")
Зато номинујем ауторе идеалне за такву функцију и једнако стабилне и развијене личности као већина тренутог модераторског система:
1.) Гамби - Врло присутан и врло проминентан аутор кога многи поштују (посебно садашњи модератори). Номинујем га пре свега, јер сам потпуно сигуран да ће се сви модератори, посебно кајзерица, сложити да он буде модератор. Он ће бити модератор на многаја љета. Понављам реч модератор и гамби, као мантру, не би ли постао модератор. Има и сат, тако да ће увек бити наштиман на време да делује против неправде (јави се пиро)
2.) Јовичић - Он је човек верник, а зна се да хришћанима треба давати високе функције. Види се да је стабина личност, без менталних сметњи и халуцинација, са потпуно реалном и објективном, самостално формираном сликом о свему, неповршним образовањем.
3.) Тулумбаћ - Није ментално изазван. Рафиниран, отвореног погледа на свет, незаробљен местом у коме живи. Развијена личност.
Ето. Мислим да би ови аутори, уз садашњи систем били заиста пун погодак.
Жао ми је што нисам могао да бирам сајтово обиље лепоте оличено у лику и делу: месалине, топљене леонесе (како већ), лемаје, катије и сличних, али жене не треба да буду на власти.
Чији си ти оно дупли? Знаш да дупли намлози немају право гласа? :)
Хоћу ипак да допринесем, да не испадне да сам ill willed:
http://www.disneyvillains.net/images/Maleficent.jpg
Онај Који Не Сме Да Се Враћа :)
Мислим да и његови гласови треба да се вреднују, познаје сајт боље од 90% нас што смо се овде изјаснили.
Moj izbor bi bio
Kresimir-Sebi svojstvene definicije pise, unikatno, jako zanimljivo, kralj!
Strajakg-Jako kvalitetan autor!
facafacaa- ponovicu isto kao i za straju..
1. Fejz - aktivan je, ima dobre definicije, ko što neko reče voli sleng, mislim da bi bio dobar da nije njegova temperamenta. Al mislim da bi bio uljudan na tako odgovornoj funkciji.
http://vukajlija.com/recnik/autori/25314
2. Storma - ona je nolajfer. stalno je ovde. i mislim da bi bila idealna za taj posao.
I to je to. Ne pada mi više niko na pamet.
http://vukajlija.com/recnik/autori/16989
Није бре ово ЈТУ ваљда, па не би ЈТУ гласао за Гамбија и Тулума, па 'ебеш ми матер.
Peki, pokvario ti se senzor za ironiju.
Пеки, стварно... :)
Онај чо'ек горе гласао за Крешимира :))
Eh, da, Džimi, sviđa mi se tvoj alomorf.
Mogli bi i moderatori da iznesu svoja mišljenja, šta ste se stisli koji kur...? :)
jaoj, ming <3
Ming, možda im je zabranjeno da glasaju, malverzacije & šit.
Gambi možda jeste stara kuka na ovom sajtu, ali mislim da ni on ni Mylyca ne bi bili dobri moderatori iz prostog razloga što u njima prepoznajem samog sebe i većinu svojih mana. :P
Океј, докле ја треба да трпим клевете на овој теми и чиме сам то заслужила?
Мислим, чујем пуцкетање ломаче, у најави.
http://bombetsemoticons.appspot.com/emoticons/lol.png
Пеки, царе! :))
Lomače nisu stara stvar na sajtu. Kako nisi ukapirala da se tako iskazuje mišljenje većine od kada ima vukajlije?